KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

5 dakikada 5 puan gitti

11 Kasım 2014 | 09:27

1 yorum

6271 okunma

Kayseri Erciyesspor maçının 88'inci dakikasına kadar oyunu galip götüren Yeşil Beyazlı takım, yine kalesini gole kapatamadı. Timsah, bu sezon son 5 dakikada yediği gollerle hem 5 puan kaybetti hem de zirveyi.

ZAMAN BİTMEK BİLMEDİ

Bursaspor 85. dakikadan sonra yediği gollerle zirveyi kaçırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 9 haftası geride kalırken Bursaspor, son dakika sendromunu üstünden atamadı. Yeşil Beyazlı takım son olarak Kayseri Erciyesspor'a karşı 88'inci dakikaya kadar oyunu üstün götürmüş ancak Jacques'in golüne engel olamayarak 2 puanı Kayseri'de bırakmıştı. Bursaspor daha önce de bu tür puan kayıpları yaşadı.

OLCAY'A ENGEL OLAMADI

Yeşil Beyazlılar ligin 3'üncü haftasında Beşiktaş'ı evinde konuk etmiş ve mücadelenin 86'ıncı dakikasına 0-0'lık eşitlikle girilmişti. Yine rakibine kaleyi kapatamayan Bursaspor, Olcay Şahan'ın golüyle yıkılmış ve sahadan bir puan yerine puansız ayrılmıştı. 6'ncı haftada ise bu kez Eskişehirspor'u konuk eden Timsah'ta işler yine son dakikada bozuldu.

YİNE SON DAKİKADA YEDİ

Bursaspor, 2-0 önde götürdüğü maçın 80'inci dakikasında önce Hürriyet'e, 85'te de Funes Mori'ye gol izni vererek 2 puandan oldu. Son 5 dakikada 5 puan kaybeden ve şu an zirvenin 5 puan gerisinde kalan Yeşil Beyazlı takım ayrıca, Galatasaray'a 2-0 kaybettiği maçın 90'ıncı dakikasında, Mersin İdman Yurdu mücadelesinin de son saniyesinde kalesinde gol görmüş ancak bu goller skora etki etmemişti.

 Hakimiyet Gazetesi

    • berryroad  
    11 Kasım 2014 | 16:45
    11
    demek ki bu sıkıntıya çare bulunmazsa hedefe ulaşılamaz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR