KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

3.hafta hakemleri açıklandı

27 Ağustos 2015 | 12:37

4 yorum

6435 okunma

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 3.haftasında düdük çalacak hakemler açıklandı.

29 Ağustos 2015 Cumartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan M.Başakşehir – Bursaspor maçını Yalova Bölgesi FIFA Kokartlı hakemlerden Halis Özkahya yönetecek.

Özkahya'nın yardımcılıklarını Erdinç Sezartam, İsmail Şencan, çizgi hakemleri Mustafa İlker Coşkun, Serdar Akkoçoğlu, 4.Hakem ise Levent Aktan ..

Halis Özkahya en son geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği ile Ankara'da oynadığımız ve 3-2 kazandığımız Ziraat Türkiye Kupası maçımızı yönetmişti.

 Bursaspor.org.tr

    • omerileri93  
    27 Ağustos 2015 | 16:53
    yok mu başakşehir maçına otobüs minibüs kaldıran kim bilir kaç kişi maça gitmek istiyor organizasyon yok diye gitmiyor
    • serkan -  
    27 Ağustos 2015 | 16:17
    istanbul dışında üç eziklerin istanbuldan daha fazla taraftara sahip olması. durum bence kırılma noktasını çokan geçi bu duruma sadece ts ve Bursa direniyor. Fakat onlarda tükenmek üzere....Kimse farkında değil. Ben bu yaz 16 plakalı olup gs formalı çok insan gördüm şehir dışında. Bursalı olmaktan kimse gurur duymaz hale geldi. bu kişilerle konuşunca, babadan geldi bu sevgi değişmez diyorlar. Bunlardan birinin yeğenini Bursalı yaptım, gs çevirmek için yapmadığı kalmadı. Yani babadan geliyor sevmişiz bir kere lafı felsefe ve edebiyattan öteye gitmiyor. Asıl niyetleri tüm aileleri arkadaşları çocukları hep gs fb bjk olsun. Türkiyede her yerde taraftarları gani gani olsun reyingleri yüksek gelirleri çok olsun. Bakın bjk taraftarı olimpiyatta 25 bin kişi konyada 40 bin kişi. İstanbulda 50 km mesafe gidemeyenler deplasmana hiç gitmez ama bakınız erzurumda kayseride izmirde süper kupalarda ztkupalarında ist. takımları full çekiyor. Bence gizli ve hain bir plan. Buda futbolun terörü bence. hain planlar yıllardır her tvde her evde sinsice devam ediyor.
    • Futbol baronları  
    27 Ağustos 2015 | 14:28
    Aşağıdaki yorumu tüpçüye de okutmalı .
    • ms  
    27 Ağustos 2015 | 13:05
    10
    işte tesbit bu,,,Başta Bursaspor olmak üzere her kulüp bu dertten muzdarip. Bursaspor bundan 20 yıl önce adı sanı duyulmamış bir transfer yaptığında ulaşımı çok zor olan Vakıfköy’e 10 bin kişi antrenman seyretmeye giderdi. Şuan yapılan transferler o yıllarda yapılsa taraftar emin olun Vakıfköy tarlalarına çadır kurardı! Bugün 16 transfer yapan aynı Bursaspor’un stattaki lig maçına 10 bin kişi zor geliyor. Bu yaşanan seyirci erozyonun pek çok sebebi var. Her bir sebep belli bir kitleyi tribünlerden uzaklaştırınca ortaya da böyle bir tablo çıktı. Avrupa’nın en çok para harcanan üç liginden biri iken, en az seyirci ortalamasına sahip üç liginden biri olmanın nedenlerini kısaca maddeleştirerek yazalım. Bu maddelerin hemen hemen hepsi tüm kulüpler için geçerli. Ama Bursaspor tribünleri için hepsinin geçerli olduğunu söyleyebiliriz.

    1-Üç İstanbul takımının başarısından nemalananlar için o kulüplerin başarısı için kurgulanmış düzen nedeniyle finali belli film gibi heyecan vermeyen bir lig olması.

    2-Harcanan onca paraya rağmen futbol kalitesinin bir adım ileriye gidememesi. Avrupa liglerinden canlı izlenen maçların da bu gerçeği gözler önüne iyiden iyiye sermesi.

    3-Futbol maçı dışında sosyal aktivitelerin çeşitliliğinin her geçen gün artması

    4-Suçlu suçsuz ayırt etmeden uygulanan Polis şiddeti ve fişlemeler

    5- Özellikle tribünde kendi aralarında kavga çıkartanlar yani tribün şiddeti

    6-Şike sürecinde şike yaptığı belgelenen kulüplere ceza verilmemesi

    7-Hakem hataları ve bu hataların sürekli belli takımların lehine yapılması

    8-Transfer anlaşmaları başta para alışverişlerinde yönetimlerin şeffaf olmaması, bu nedenle duyulan güvensizlikler

    9-Stadlardaki olumsuz koşullar

    10-Maç gün ve saatlerinin iş veya okul saatleri ile çakışması

    11-Tüm maçların canlı yayınlanması ve maçların evde daha rahat izlendiğinin keşfedilmesi.

    12-Tribüne gelen izleyici kitlesinin mali durumunu çok aşan bilet fiyatları

    13-Tribünlerdeki bazı görsel şovlara yasaklar getirilmesi sonucu, tribün atmosferin bozulması.

    14-Passolig dayatması

    Bu maddeleri çoğaltmak mümkün; ama en ana nedenler bunlar diyebiliriz. Futbolu yönetenler tribünlerin dolmasını istiyorlarsa bu konulara çare bulmalılar aksi takdirde yapılan onca yeni stada rağmen tribünleri en boş lig olma ünvanını adı süper kendi dizel olan ligimiz ele geçirecek.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR