KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

34.hafta hakemleri açıklandı

17 Mayıs 2016 | 13:00

6 yorum

6465 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasında görev yapacak hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre takımımızın 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20.00'dedeplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı müsabakayı Eskişehir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Oktay Taş yönetecek.

Taş'ın yardımcılıklarını Ahmet Ayaz, Bilal Gölen, Seser Tuna ve Murat Orhan yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Adem Elgörmüş.

 Teksas.org

    • chuck  
    17 Mayıs 2016 | 23:35
    eskiden bu takımın taraftarı harbiden futboldan anlardı, ortalamanın üstünde bir futbol bilgisine sahipti. şimdi bakıyorum da geldiği günden beri %70 zarar %30 yararla oynayan şamil'e kalması gerekiyor diyenler var. beşiktaş hırsından sahada ağlamış serdar kurtuluş'u takımda görmek isteyen var. kamil ahmet çörekçi'ye bir şey demiyorum bile.. vizyonumuz şampiyonluktan sonra genişleyeceğine bir hayli daralmış. ne yazık..
    • hakki kartalmis  
    17 Mayıs 2016 | 23:00
    Antibizans. Renkdas kardesim seninle fikirlerimiz cok uyusuyor bu ortamda harika yorunmlar ve oneriler yapan arkadaslarimiz var lutfen birilleri de okusunda bu taraftarida kaaale alsinlar bizler sonuna kadar taraftariz belki yonetimde olamiyoz imkanimiz yok yada baska sebebler ama buradan sesimizi duyurmaya calisiyoz katilimci olun bizleride kaaale alin inan hersey daha guzel olucak
    • cüneyt ısık  
    17 Mayıs 2016 | 19:42
    -1
    sercan yıldırımı almaları büyük hata olur.belli ki eski oyuncularla olmuyor.eren ve serdar kurtulusuda almamak gerekır.tukurdugunu yalayan bir kulup olmaktan vazgecmelıyız.
    • crash1606  
    17 Mayıs 2016 | 18:12
    Takimdan gonderilecek oyunculari en az maliyet ile gonderebiliriz insallah. Daha sonra da bonservisi elinde olan oyunculara yonelmemiz gerekir. Belki serdar aziz emre tasdemir ve necidden gelecek bonservis bedelleri ve kombine loca isim haklari ve sponsor gelirleri ile 2 -3 milyon euro transfere ayrilabilir.

    Bence engin bekdemir , omer bayram , kamil ahmet corekci , nakoulma , emrah bassan , eren albayrak , serdar kurtulus , slyvestre bu oyuncular mutlaka degerlendirilmeli( bonservisi elinde olan oyuncular). Defans gobegine iyi bir takviye orta saha ortasinada en az, iki yonlu oynayabilen, 1 oyuncu almamiz sart gibi duruyor. Ertugrul ersoy zaten donecek ilave olarak Alt yapidan da furkan soyalp emirhan aydogan kubilay kanatsizkus mert ornek ve furkan emre yi takima monte calismalarina baslanmali. Yani ertugrul dahil 24 kisilik kadroda en az 6 tane vakifkoy patentlin oyuncu olmasi sart. Bu oyuncu grubunuda ligi bilen tecrubeli isimler ile harmanladikmi basari gelecektir.

    Seneye maliyetleri yariya indirip eldeki coplerden kurtulup yerli oyuncu agirlikli bir kadro kurmayi basarirsak takimi iyi yola sokabiliriz.

    Cucak , necid , jorquera, traore , bekir, hosagai , jem paul , dany , bu oyuncular kesin yollanmali. Sercani maks. 100 bin euro bonservis ile verirlerse alinabilir onun uatunde gerek yok. Faty ve sivokun yerinede iyi birer oyuncu blabilirsek gonderilmeli.

    Bence harun, batalla, deniz yilmaz, samil, aziz behich disindaki her oyuncu , alternatif bulunulmasi halinde gonderilebilir.

    Seneye bize dusen sabirli olmak ve takima sahip cikmak...
    • adf  
    17 Mayıs 2016 | 16:02
    Guzel sonla bitsin artik kazan mersin macini
    • antibizans  
    17 Mayıs 2016 | 14:28
    lig bitmeden transfer dedikoduları başlamış,bir tanesi Hamza hoca Ceyhun Gülselam'ı istiyormuş!
    eski öğrencilerine takılıp kalacaksan bu iş olmaz Hamza hoca...
    bizim birinci beklentimiz U21'lerimizi A takımında görmek.
    illa çıkmaları alacaksak Aatıf ve Karcemarskas dışında olmaz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR