KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"3 puandan başka düşüncemiz yok"

04 Nisan 2014 | 15:39

8 yorum

6799 okunma

Teknik Direktörümüz İrfan Buz Özlüce Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sivasspor karşılaşmasını değerlendirerek sözlerine başlayan Buz, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Şuan 34 puandayız. Olayı idrak etmiş vaziyetteyiz. Galibiyet için çıkacağız. Son iki maçı 4 puanla bitiren rakibimiz var. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Özellikle Burhan Eşer bu sezon önemli bir performans gösterdi. Ne olursa olsun bizim hedefimiz kesinlikle 3 puan. Bu hafta iyi çalıştık ve maça odaklandık" diye konuştu.

Bir medya mensubunun "Sercan ve Volkan'dan beklentiler çok yüksek. İki futbolcuyla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusuna Buz, "Farklı değerlendirmek lazım. Volkan biraz daha önde görünüyor. Galatasaray maçında etkili oldu ama Fenerbahçe maçında iyi oyun sergileyemedi. Sercan istenilen grafiği bulamadı. Müsabaka eksiği var ve zorlanıyor. Bu hafta 4 dişi çekildi ve idmanlara katılamadı. Tüm futbolcularımız çalışıyor ve ben hepsine inanıyorum. Hedeflerimiz belli. Ligde puanları almak ve kupayı kaldırmak istiyoruz" yanıtını verdi.

"Bu hafta rotasyon olacak mı?' sorusuna ise İrfan Buz şu yanıtı verdi:

"Deplasmanda ve kendi sahanızda oynadığınız karşılaşmalar farklı. Benim felsefemde öncelikle biz neler yapabiliriz ona bakıyoruz. Ona göre de deplasman ve iç sahadaki maçlarda kadro değerlendirmesini yapıyoruz. Ozan İpek'i Fenerbahçe maçında kadroya aldık. Bize destek oluyor. Çok önemli bir futbolcu. Şu anda çalışıyor ama ne kadar süre alabilir onu tam olarak şuan bilemiyoruz."

"Başkan Erkan Körüstan göreve gelişinizle ilgili farklı şeyler olduğunu söyledi. Bunun için sezon sonunu mu beklemek gerekiyor?" sorusunu İrfan Buz, "Bunlar önemli değil. Önemli olan Bursaspor. En sonunda bunları açıklayacağız" şeklinde cevapladı.

Pazar günü bayan ve çocuklar taraftarların ile maçın oynanacağını belirten Buz, " Bizleri desteklemeye gelen bayan ve çocuklarımızı sevgiyle kucaklayacağız. Bizlere çok önemli destek veriyorlar. Onlardan ricamız kesinlikle küfür etmesinler. Çünkü çok önemli bir Galatasaray maçı oynayacağız. Ben ve futbolcularım Bursa Atatürk Stadyumu'nda taraftarlarımızı inanılmaz derecede özledik" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti  
    06 Nisan 2014 | 01:40
    (HUSEYIN NE DIYORSUN )bu kadar birikimin varda burada ne ariyorsun ?
    niye paralari kaptiriyoruz yabancilara seni hic kesveden
    olmadimi butun umutler teksas ORG mi kaldi?sen ya dahi yada delisin
    rahmetli Kazim Kanattin dauma dedigi gibi yok sen Bursaya iki gomlek bol gelirsin
    boyna sallayin iskembeyi kubradan
    • teksas  
    05 Nisan 2014 | 13:46
    irfan hoca sana güveniyoruz.
    • Hüseyin  
    04 Nisan 2014 | 23:31
    -2
    Hoca oynayan ne süre alıyor ki Ozan dan endişeleniyorsun, geçtim sol kanadı Şamilin yerine ön liberoya koy en azından omuz atar rakibi bozar.. Şamilinhonun ne oynadığı belli, ver eline bond çantayı sigorta mümessilinden farkı yok. Daumdan bir farkın olsun , radikal birşeyler yap da uğraştığını göster. Pintoya öyle yada böyle para veriyoruz, Fernandao gibi ne verdiği belli olmayan adama şans vereceğine Pintoyu sezon sonuna kadar kullan. Herkes gerçekçi olsun seneye de işe yarar transfer yok, hayal kurmayın, yönetim değişse bile para yok, önümüzdeki senenin yayın gelirini bile avans olarak kullanmışlar.. o halde eldekilerin en iyisini tutup, Şamil, Civelli, Taiwo, Şener, İbo, Fernandao, Caja, Kazım, Yasin gönderilmeli.. bunlara verdiğiniz her kuruş kibrtile tutuşturulan para gibi. Şenerin yerine Ozan Tufan, İbo ve Civelli yerine en azından idare eden yerli altyapıdan da olabilir ama oraya fizikli adam lazım, önliberoya çek Bekiri, Fernandao Sestak çift forvet, sağ Volkan sol Ozan İpek, Ferhatı orta göbek forvet arkasına serseri kurşun, Belluciyi de rahatlatır, Kaleye de Harun, 60 dan sonra Sestak yerine Enes. Tek Forvet oynayınca rakip topu tüfeğiyle geliyor hiç olmazsa orda basar Sestak Pinto.
    • uludagli_30  
    04 Nisan 2014 | 21:25
    Zevk kalmadı artik maci izlemek icin..kim var kimi izlicezz
    • Arnavut  
    04 Nisan 2014 | 19:38
    bizde sizleri ve sizin gibi gerçek Bursasporluları özledik hocam ..
    • bursalı  
    04 Nisan 2014 | 18:33
    hocam taiwo civelli şamil bu takım oyuncuları değil artık daha fazla katlanma bu adamlara gençlere şans ver
    • Yeşil  
    04 Nisan 2014 | 17:38
    10
    bu maçı alarak rahatlarız yeter 3 puana hasret kaldık
    • chacha  
    04 Nisan 2014 | 15:58
    29
    Hocam gariptir ama attigin depardan mi bilinmez bu kulube ve kulubeye cok yakistin isme degil performansa baktigin yaptigin degisikliklerden belli oluyo pabla yok oyun kuramiyoruz belushi oyunmu kursun defanstan topumu tasisin cok yoruluyo enese sans verilsin cok istiyorum fakat bu ligdeki kasap stoperlerin sakatlamasindanda korkuyorum enes icin en iyisi onumuzdeki sezon 90 dk oynamasidir

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR