KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''2013 bizim yılımız olacak''

01 Ocak 2013 | 10:13

5 yorum

8402 okunma

Bursaspor'un genç kramponları noel baba kılığına girdi, yeni yıl mesajı verdi.

Ozan Tufan, Furkan Soyalp, Tahacan Velioğlu ve Berat Satılmış, yeni yılın hem kendileri hem de takımları adına altın bir dönem olacağını söylediler.

Bursaspor altyapısı son dönemlerde parmakla gösterilecek işlere imzasını atıyor.

A takıma sürekli kaynak yaratmayı gelenek haline getiren altyapıda şu an A takımla antrenmana çıkıp, zaman zaman şans bulan isimlerde var. Onlar Bursaspor camiasının gelecekte çok şeyler beklediği isimlerden sadece birkaçı.

İşte bu isimlerden Ozan Tufan, Furkan Soyalp, Tahacan Velioğlu ve Berat Satılmış bir araya gelerek yeni yılda hem hedeflerini, hem de Bursaspor'un durumu sorduk. Olay Spor için noel baba kılığına da giren 4 genç Timsah'ın sözleri oldukça dikkat çekecek türden. İşte Ozan Tufan, Furkan Soyalp, Tahacan Velioğlu ve Berat Satılmış'la yaptığımız keyifli röportaj.

FURKAN SOYALP

'BATALLA'YA RAKİP OLMAK İSTİYORUM'

"2012 bizim için çok hızlı geçti. Gerek alt yapıda gerekse A takımla idmanlara çıkıyoruz. Ancak iki atmosfer birbirinden çok farklı. Özlüce'yi kendimizi bir nimet olarak görüyoruz. Orada çalışmak bize daha iyi geliyor. Daha çok tecrübe kazanıyoruz. Emin olun bir Pablo Batalla ile beraber oynama, idmana çıkmak bizi 2 yıl daha ileri atıyor. Ertuğrul hoca gençlere önem veriyor. Diyaloglarla bunu hissettiriyor. Bu kulübün geleceği gençler."

"Biz de bunu fırsat bilerek kulübün dışarıdan transfer yapması yerine alt yapıdan isimlere yönelmesini sağlamamız lazım. Ben kararlı bir futbolcuyum. Batalla"yı şimdi örnek alıyorum ama ilerde onun rakibi olmak için çok uğraşıyorum. Hedefler hiçbir zaman küçük olmamalı. Forma mücadelesi için savaşacağım. Genç bireylerin 11'de takımı sırtlamasını istiyorum. Belki bu gençlerle yeni şampiyonluklar yaşanabilir. "

OZAN TUFAN

'O GÜNLERDE GELECEK'

"KuPS maçında ilk kez şans buldum ve gol attım. Öncellikle hocamın bana güvenip sahaya sürmesi güzel bir şeydi. O an rahat olmayı tercih ettim. Stres yapmamayı denedim. Gol olduğu anda her şey aklımdan gitti bir anda. Sevinç gözyaşlarına boğuldum. Bunun devamını getirmek istiyorum. A takımla birlikte antrenmanlara çıkmak bizim için çok önemli. Tabii ki önümde iyi oyuncular var."

"Bütün gençler olarak çok çalışıyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. 2012'de 4 maçta forma giydim. 2013'de bu rakamın daha da yukarlara çıkmasını hedefliyorum. Hocam şans verdikçe daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Taraftarlarımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Onların bize inancı büyük bir güç veriyor. Bursaspor camiasının altyapı ile bu kadar ilgili olması büyük bir şans. Gece yattığım vakit Bursaspor'da devamlı forma giyeceğim günleri hayal ediyorum. İnanıyorum ki o günlerde gelecek. "

BERAT SATILMIŞ

'HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARIM'

"Geçtiğimiz günlerde kulübümle 5 yıllık sözleşme imzaladım. Bu daha bir başlangıç. Uzun yıllar kulübümüze hizmet etmek istiyoruz. Eksiklerimi kapatmaya çalışıyoruz. Mesela benim kademe sorunlarım var. Gerek Ertuğrul hoca olsun, gerek Mutlu hoca olsun, gerekse alt yapı hocalarımız olsun bu konuda beni sürekli ikaz ediyor. Neler yapmam gerektiğini söylüyorlar."

"Zamanda bunları da kapatacağım. 2012'nin son maçında kadroya girmiştim. 2013'de kulübeden çıkıp sahanın içinde olmak için çalışacağım. Taraftarın önüne çıkmayı bile düşünmek beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Gol atsam bir de neler olur kim bilir. Herhalde yere oturup hüngür hüngür ağlarım. Kendime Hazaard'ı örnek alıyorum. Çok yönlü bir futbolcu. İnanılmaz bir yetenek. Her hareketinden bir şeyler kapmaya çalışıyorum. "

TAHACAN VELİOĞLU

'PARALOMIZ BELLİ; ÇOK ÇALIŞMAK'

"Alt yapıdan çok yetenekli isimler çıkıyor. Vakıfköy'den A takıma çıkan hiçbir futbolcunun boş olmadığına yüzde yüz eminim. Çünkü çok iyi bir eğitim alıyoruz. Artık yavaş yavaş şans bulmaya da başladık. Nazilli maçında Ertuğrul hocanın bana güvenip şans vermesi alt yapıya zaten bakış açısını ortaya koyuyor. Şuan tam bir geçiş aşamasındayız. "

"Bizim gençler olarak prolamız belli; çok çalışmak, çok çalışmak...Olayın bilincindeyiz. Takımda çok iyi stoperler var. Serdar Aziz alt yapıdan çıktı. Demek ki, insan inanınca, çalışınca, her şey oluyor. Bu örnekler bize azim veriyor. İnşallah 2013"de her şey istediğimiz gibi geçer. Futbol çok yorucu bir spor. Ben boş zamanlarımda bağlama çalarak stres atıyorum. Bu bana çok iyi geliyor."

 Olay Gazetesi

    • Mustafa D.  
    02 Ocak 2013 | 10:00
    noel baba ???
    • Fatih Dönmez  
    01 Ocak 2013 | 18:13
    ertuğrul umutlarınızı suya düşürmez insallah
    • Murat Saçan  
    01 Ocak 2013 | 18:08
    gençler tongaya düşmüş belli.. gazeteci çakallar çocuklara giydirmişler noel takımlarını bizimkilerde saf ya kanmışlar hemen.. yazık gençler şimdiden kıvırtıyorlar, gelecekte inşlah azıtmazlar
    • cesurtexas  
    01 Ocak 2013 | 13:37
    Iyide o kilik ne lan giyin yesil byaz formanizi cikin noel baba da neymis
    • Teksas  
    01 Ocak 2013 | 11:26
    Helal olsun size cocuklar..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR