KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

155 günlük eziyet!

18 Ekim 2014 | 09:24

3 yorum

5661 okunma

Yeşil Beyazlı takım, geçen sezonun son maçında Gaziantepspor'a attığı gollerin ardından Bursa Atatürk Stadı'nda bugüne kadar gol bulamadı. Timsah 3'ü resmi 4 maçta rakip ağları havalandıramadı.

EN SON ANTEP'E

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet alan UEFA Avrupa Ligi'nden erken elenen Bursaspor, 155 gündür Bursa'da gol atamıyor. Atatürk Stadı'nda en son 2013-2014 sezonunun son maçında 17 Mayıs'ta Gaziantepspor'a karşı 3 gol bulan Yeşil Beyazlılar, o tarihten bu yana çıktığı 3'ü resmi 4 maçta rakip ağları havalandıramadı.

CHİKHURA'YLA BAŞLADI

UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'yi evinde konuk eden Bursaspor, rakibi ile 0-0 berabere kalmış ve taraftarına gol sevinci yaşatamamıştı. Lig öncesi Şanlıurfaspor'la hazırlık maçında karşılaşan Yeşil Beyazlılar, yine rakibine gol atma başarısı gösterememiş ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

POZİSYON VAR GOL YOK

Bursaspor, lige de iyi bir başlangıç yapmadı. Timsah, ilk haftada Galatasaray'ı konuk etmiş, sayısız gol pozisyonuna girmesine rağmen yine başarı sağlayamamıştı. Sarı Kırmızılı takıma da 2-0 mağlup olan ve Bursa'daki gol atma orucunu bozamayan Bursaspor son olarak Beşiktaş'ı evinde ağırladı. Yeşil Beyazlı takım Galatasaray maçında olduğu gibi net pozisyonlar yakalasa da İstanbul temsilcisine gol atma başarısı gösteremedi.

FERNANDAO ATMIŞTI

Bursa Atatürk Stadı'nda en son Gaziantepspor ağlarını üç kez havalandıran Bursaspor'da gollerden bir tanesini de Fernandao kaydetmişti. İlk golü atan Brezilyalı futbolcunun yanı sıra Yeşil Beyazlı takımın diğer golleri Bekir Yılmaz ve Sercan Yıldırım kaydetmişti. Mücadele 3-1 Bursaspor'un üstünlüğü ile kapanmıştı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • 1606  
    18 Ekim 2014 | 18:27
    Fernandao bi tarafını kaldırcakta pozisyon alcakta gol atıcak :) agır vasıta bildiğiniz. Bakambuda çok haraketli maşallahı var ama şut vurma tekniği Sabrininde altında ? Umarım bu deveyi güderler yoksa bu taraftar güdüceğii kişileri bilir.
    • mususi  
    18 Ekim 2014 | 14:19
    Fernandao ve Bakambu'nun kariyer ortalamalari belli. Bu oyuncularin gol sorununa care olamayacaklari cok acik.

    Hayal kurmak yersiz.
    • isyankar teksasl  
    18 Ekim 2014 | 12:06
    Sevgili yönetici arkadaşlar ve abilerimiz bizim gördüğümüz golcü sorununu görememek büyük bi görüş hangi pencereden bakiyoruz maçlara acaba

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR