Bursasporumuz: 1 Galatasaray: 0

27 Kasım 2009 | 00:13

95 yorum

26350 okunma

Bursasporumuz Turkcell Süper Lig`in 14.haftasının açılış maçında Galatasaray`ı Volkan Şen`in ayağından bulduğu gol ile 1-0 yenerek puan sıralamasında rakibinin üstüne çıkmayı başardı.

Maç başlamadan önce eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bursaspor Kulübü`nün eski başkanlarından Hikmet Şahin için saygı duruşu yapıldı.

Öte yandan, Ergenekon davası savcılarından Zekeriya Öz de maçı kızıyla birlikte protokol tribününden izledi.

Bursa emniyeti karşılaşma için geniş güvenlik önlemleri aldı. Özel güvenlik personeliyle birlikte yaklaşık 2 bin 300 güvenlik elemanı karşılaşmada görev aldı.

Karşılaşmaya gelen futbolseverler, 3 aşamalı bir aramadan geçtikten sonra stada alındı. Bileti olmayan ve alkollü oldukları belirlenen taraftarlar ise stat çevresinden uzaklaştırıldı.

Maraton tribünde ``Hocam aslan kesmek caiz mi?`` yazılı pankart açıldı.

Tekbirin hemen ardından ``Kurtlar Vadisi`` adlı dizinin jenerik müziğinin stat hoparlörlerinden çalınması dikkatlerden kaçmadı.

Taraftarlarımız, tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ``yumruk şov`` yaptırdılar.

Futbolcularımız sahaya, ``Hizmetlerini unutmadık Hikmet başkan`` pankartıyla çıktı.

Takımlar sahaya çıktığı DOSAB tarafından organize edilen havai fişek gösterisi yapılırken, stat içinde de yeşil-beyazlı balonlar salındı.

Sakatlığı nedeniyle son 5 maçta yalnızca 2 kez oyuna sahaya dahil olan Sercan Yıldırım, Galatasaray karşısında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından ilk 11`de sahaya sürüldü.

STAT: Atatürk
HAKEM: Halis Özkahya

BURSASPOR: Ivankov, Tuna, Ömer, Zapotocny, Mustafa Keçeli, Ozan İpek, İvan Ergiç, Zapo, Volkan Şen (Dk. 71 Veli), Sercan (Dk. 79 Battalla), Turgay  (Dk. 90 Hüseyin)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Mehmet Topal (Dk. 82 Aydın), Mustafa Sarp, Barış (Dk. 70 Elano), Kewell, Keita (Dk. 65 Nonda), Arda
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOL:  Dk. 57 Volkan  
SARI KARTLAR : Kewell, Elano; Mustafa Keçeli, Arda, Sabri, Gökhan
KIRMIZI KART: Ozan


 

    • Kastamonulu
    28 Kasım 2009 | 02:19
    Çifte bayram yaşatanlara teşekkürler. Kirita maçın adamıydı. Atabilse gol de atacaktı. Ortalık karışınca hep sakinleştirdi. Tam bir profesyonel kısaca. Inşallaj lig sonuna kadar böyle gideriz.
    • Ahmet Özen
    28 Kasım 2009 | 02:08
    Bursasporumuza tebrikler. 6 senedir istanbul da görev yapıyorum. Bursa papazçeşmeliyim 43 yasındayım hiç bir Bursa maçı hatırlamıyorum turgay? ,? ;? Denen adam 90 dakika oynasın tümpası rakibe versin. Kusura bakmayın böyle topçuların Bursa da yeri olmaması lazım. O şahıs oturup maçı tekrar seyretsin aynı hataları yapmasın.
    • Ölümüne Bursaspor
    28 Kasım 2009 | 02:03
    Başta tuna üzümcü olmak üzere butun takımı kutluyorum buraya kalpler konuldu Bursam yolun sonu ölüm olsaada seninleyiz. . Istanbul hegomonyasına son vereceğiz! !
    • Mudanyalılar
    28 Kasım 2009 | 01:49
    Bravo ankaraguculu enes kardsm doru dıyosn 3 un 1 ı:)))
    • Locus
    28 Kasım 2009 | 01:34
    Bu takımda krita olmassa olmaz. Bu maçta hüseyinin bölgesinde onun tipinde oynadı ve ondan çok çok daha iyi oynadı her topu kesti orta sahada diri kaldı.

    volkan gol dışında berbat her maçta olduğu gibi. Ertuğrul hoca nasıl dayanıyor hayret edilecek bir durum. Bir insan halı saha maçı yapar gibi sürekli çalım atıp topu kaptırır bu ligde iken?

    sercan gene isteksiz tam anlamıyla oynamayan sercan. Bu sezon 1 kere geçen sezon gibi oynamadı böyle devam edicekse hız yaptığı arabası ile istanbulun yolunu tutsun.


    6s yı yendik eze eze hala bu eleştiri neden demeyin. Bu zamanda yapılan eleştiri değer kazanır takım yenildimi ah vah etmenin anlamı yok.


    son olarakta 2. Bayramı bize yaşattıgınız için sizlere binlerce kere teşekkür ediyorum. Bursaspor ! ! !
    • Emrah
    28 Kasım 2009 | 01:12
    tebrik ediyorum staddaydım 3-0 lık besıktas macından sonra en fazla zevk aldıgım bir mac oldu taraftar gercekten harıkydı . . .
    • Aydın
    28 Kasım 2009 | 01:09
    Tebrkler Bursam
    • Ismail Ergin
    28 Kasım 2009 | 01:05
    Ben almanyadan fenerli ismail. Bursasporu galibiyetten dolayi cani gönülden tebrik ediyorum. Benim yegenim Bursaspor u18 takiminda oynuyor , adi baris sinan üstün. Insallah gelecegin yildizi olur. Yegenim sizlere emanet. Basarilarinizin devami dilegiyle. . . Gurbet almanyadan ismail ergin. . .
    • Maratonn
    28 Kasım 2009 | 01:02
    Artık anlamıştır teksas. Maç 1-0 olur olmaz hemen başlamayın atkı şowa kardeşim bi 2-0 olsun garanti olsun skor. Gençler maçını mahfettiniz am abu maç izin vermedik timsahlar şowa ve mükemmel bi destek oldu. .
    • Cenk
    28 Kasım 2009 | 00:57
    Tüm takıma helal olsun. Kesilen aslanın umarım kavurması güzel olur
    • Cem Gaga
    28 Kasım 2009 | 00:54
    Maçın adamı kirita izleyin 90dk yı görün. . .
    • Samet Ukuşer
    28 Kasım 2009 | 00:35
    Stadda sayısını hatırlayamayacağım kadar maç izledim ama 3-0 yendiğimiz beşiktaş maçından snra en çok zevk aldığım eğlendiğim maçtı ayrıca seyir zevkide çok güzeldi
    • Enes
    28 Kasım 2009 | 00:29
    Maçın adamı krita. Tebrikler krita
    • Alper
    28 Kasım 2009 | 00:09
    Ugur { 27 kasım 2009 . 22:45 } { 104133 yorum }
    maçı izlemedin sanırım stattan tel tel döküldü volkan . Yine direk geçit vermiodu golde ama çok şükür aldk maçı . . .
    • Samet
    28 Kasım 2009 | 00:04
    Hakem evine gitmek nasip olmasın. Ayrıca çakma reekard,ayıp sana futbolcumuza dirsek atıyosun. Sonuç,her sene olduğu gibi cincona gene koyduk. Allaha şükür Bursasporluyuz.
    • Mert
    28 Kasım 2009 | 00:02
    Yaw arkadaşlar ben anlayamiyorum nezaman lig tv Bursaspor maçı gösterince ve kale arkasını bakınca sanki taraftar hic birşey yapmiyormuş ve sadece tribünlerde oturiyorlar gibi gözikiyor. Ben texasın kale arkasından destek verdini zanetiyordum. Bursa-gs maçını izlerken maç da başlamadan önce guzel bayrak sallama organizasyonu vardi, ve o tribunde bir suru pankartlar vardı, teksasın tribunu orası mı? Ve çok ilginç nedense tum kale arkasi tribunlerinde hiç pankartlar asılmiyor
    • Kocanaipliler
    27 Kasım 2009 | 23:57
    Ne oldiii cincon rengin soldu şimdi morları giyinnn heee burası Bursa butopraklar kutsaldır aldınızmı dersinizi.
    • Emre Ergin
    27 Kasım 2009 | 23:47
    Bir fenerbahçeli olarak Bursasporu tebrik ederim Ankaragücü 3 tane siz 1 tane Bursankara
    • Texas Kralı
    27 Kasım 2009 | 23:33
    Ben ne maçlar izledim ama bunun kadar zevk aldıgm bi maç daha hatırlamıyorm. Tebrikler Bursa şampiyon biziz........
    • Ugur
    27 Kasım 2009 | 22:45
    Helal olsun sana volkan şen golü attın 3 puanı kaptın bence takımın adamı sendin seni kutluyorum ve hep böyle başarılarının devamını diliyorum sevğiler.