Ertuğrul Sağlam: İmkansız değil!

05 Şubat 2010 | 02:15

38 yorum

4495 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada tur şansının imkansız olmadığını söyledi.

Sağlam`ın açıklamaları şöyle; "Gole kadar oyunun hakimi bizdik, rakibin pozisyonu yoktu. Yan hakemin görmediği taçtan gelen top gol oldu. Golün şaşkınlığını atamadan duran toptan ikinci gol geldi. Ondan sonra baskı kurduk, bir gol gelseydi biraz daha umutlu ayrılabilirdik. Birkaç dakikalık şaşkınlık pahalıya maloldu. Attığımız ve verilmeyen bir gol var. Gelen bilgiler ofsayt olmadığı yönünde. Ofsayt değilse yan hakemi sorgulamak lazım. Bir gol bizim turu geçmemizi sağlayabilirdi. Ama bu yaptığımız hataları görmezden gelmemizi sağlamaz. Buradan skoru çevirmek çok zor ama imkansız diye bir şey yok. Umudumuz bitene kadar her şeyi kovalayacağız. Futbolda her şey olabiliyor, 3-0`a ulaşmak imkansız değil. Bugünkü gibi bir hakem bulabilirsek; rakibin attığı golü vermeyen belki çevirebiliriz."


 

    • Sed
    05 Şubat 2010 | 14:54
    Hocamiza ve Bursasporumuza gönülden bagli olan herkeze selamlar. .
    • Efsane Teksas
    05 Şubat 2010 | 14:38
    Kupayı artık fazla düşünmeyip lige bakmak çok daha doğru bu maçtan önemli pazar günü ankgücü maçımız var moralleri bozmadan orda 3 puana ulaşalım görünen o ki avrupanın yolu bizim için ligden geçer artık şu agücü içerdeki hamsi maçı herşeyden önemli bu yolda asıl konsantrasyon bu 2 maça lazım
    • Mert
    05 Şubat 2010 | 13:28
    Ertugrul hocam sana güvenimiz saygımız sevgimiz sonsuz cok uzulduk bu skora sende cok uzuldun suratından konusmanda belli oldu hocam sadece rakibi yenmek olmuyo iste orda 3 yedik burada allahın izniyle 5 atalım alalım kupayı bu kupa Bursaya Bursaspora sana yakısır hocam burda hjem fbyi hem hakemi yenip alalım imkansiz deil hocam bunu sen dedik Bursa inanıyor güveniyor sana 3 yedik allahın izniyle 5 atalım hem fbyi hem hakemleri yenelim hocam burdaki macta ilk 15 dkkda bulacagımız bi gol herseyi degisrir birleselim kenetlenelim hem fbyi hem hakemi yenip tur atlayalım herkese Bursa ataturk stadyumu cehennemini gösterelim onlara cehennemi yasatalım hocam ayakları elleri titresinler allah yardımcımız olsun hocam Bursa arkanda sana güveniyor ve inanıyor sevgimiz saygımız sonsuz al kupayı ertugrul hocam o kupa bize sana ve futbolcu kardeslerimize yakısır hocam. Saygılar.
    • Erdi
    05 Şubat 2010 | 13:11
    Ilk 15 dakkada 1 gool bulursak inanın bu cocuklar bunu başarabilir
    • Nilüfertxs
    05 Şubat 2010 | 12:40
    Lan ercan ve sağlam hocamıza bok atanlar ne dalga geçmesinden bahsediyosun sen hocamız her istediği maçı alabilseydi şimdi açık ara liderdik saçma sapan konuşup adamı çileden çıkarmayın. Olur böyle şeyler biz herzmn hocamızın yanındayız.
    • Tim
    05 Şubat 2010 | 11:58
    Ya ercan ilk maçı kazanıcaz diyordu hoca doğru. Bende inanmıştım hocaya ancak sahaya çıkan ilk onbir ben beraberliğe geldim diyordu sanki. 4-5-1 gözlerime inanamadım. Ortada ergiçin yanında bekir krita sağda turgay. Erturul hocamızı daha modern düşünen biri sanıyordum yanılmışım beni asıl bu kahretti.
    • Emre
    05 Şubat 2010 | 11:21
    Meskenli ne diyosun sen ya ne şikesi biz bizans takımımıyız şike yapalım elenirsekte canımız sağolsun. Bu kadar önemsemeyin bu kupayı
    • Cihan
    05 Şubat 2010 | 11:12
    Artik lige bakalım hocam bunların senaryosu belli biz bunlara 3 te atsak son dakka penaltı verirler gene fenere turu atlatırlar dün ilk dakkadan belliydi hakemin b.kluk yapacağı
    • Kazım
    05 Şubat 2010 | 10:19
    Çok zor ama kaybet cek bişeyimiz kalmadı bi de golü verseydiler iglesyasın
    • Hulk
    05 Şubat 2010 | 10:19
    Kimileri hocanın boşa konuştuğunu söylüyor ama unutmasınlar ki inancı olmayanın kazanacak birşeyi de olmaz.

    ben takımımıza ve hocamıza sonuna kadar güveniyorum. Elenirsikte canları sağolsun.
    • Meskenli
    05 Şubat 2010 | 10:15
    Ewt golümüzü saymadılar kendi evimizde olacak macta bizde şike yapıp alılım ertuğrul hocam
    • Frente
    05 Şubat 2010 | 09:26
    Trabzon maçını hatırlayın. Biz de belki bir mucize yapabiliriz. Neden olmasın? 3-0 'dan 5-1. Haydi yavrular saldırın yanınızdayız.
    • Göxel
    05 Şubat 2010 | 09:22
    İnancınızı asla kaybetmeyin ! Kaybetcek bişeyi olmayanin kazanicak cok şeyi vardir.
    • Bs Tayfa
    05 Şubat 2010 | 09:18
    Ercan boş konuşma kalabalık yapma Bursa

    bugünkü gibi bir hakem bulabilirsek; rakibin attığı golü vermeyen belki çevirebiliriz. "

    çok doğru söylemiş bravo ertuğrul hocam her zaman arkandayız
    • Ercan
    05 Şubat 2010 | 06:25
    Hoca bizimle dalga geciyor olmalı,ilk macı da kazanıcaz diyordu şimdi de tur diyor,hayret birşey ya.
    • Oğuzhan Reis
    05 Şubat 2010 | 02:38
    Bugünkü gibi bir hakem bulabilirsek; rakibin attığı golü vermeyen belki çevirebiliriz. "


    çok doğru konuşmuş hocam !
    • Korkut
    05 Şubat 2010 | 02:36
    Hocam . Allah aşkına imkansız değil ama sen ibrahimi neden oynatmazsın? Neden tek forvet çıkarsın ya. Fener kim ya gördük 2. Yarıda sercan yokken zapo yokken. Defans neden uyuyor hocam. Gol yemeden 4 atmak kolay mı stres dolu takım. Anca Ankaragücünü yende dünya moral olsun.
    • Alemdar Tayfa
    05 Şubat 2010 | 02:23
    Aynen hocam haklısın !