28 Ağustos 2010 | 16:10
6607 okunma
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Bursaspor'un başarısından övgü dolu sözler ile bahsetti.
Milli Takım aday kadrosunu açıklayan Guus Hiddink, son şampiyon Bursaspor'dan övgü dolu sözlerle bahsederek, örnek model olması gerektiğini söyledi.
Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf'ta bugün yayınlan köşe yazısında, Bursaspor'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Teknik adam "Türkiye'nin Twente'si Bursaspor" başlığını kullanarak kaleme aldığı köşe yazısında "Hollanda futbolunda olduğu gibi Türk futbol gücünde de bir kayma var. Hollanda'nın önde gelen kulüpleri AJAX, PSV ve Feyenoord, son iki sezonda şampiyonluğu nasıl AZ ve Twente'ye kaptırdıysa, Türkiye'de de Bursaspor; Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'u geride bırakıp şampiyon oldu.
TWENTE İLE BURSASPOR BENZERLİĞİ
İşte Twente gibi Bursaspor'da gelecek aylarda Avrupa'da boy gösterip, daha büyüklerle mücadele edecekler. Her iki takıma baktığımızda benzer taraflarının çok olduğunu görüyoruz. Bursaspor şampiyon oldu. Şimdi Manchester United, Valencia ve Glasgow Rangers'a karşı mücadele edecek. Nasıl bir sonuç alacaklarını hep birlikte göreceğiz. Bursaspor, Türkiye liginde hala başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Genç futbolcuları tercih eden Bursaspor'un oyun anlayışı bile Twente'ye çok benziyor. Bursaspor, Türkiye ligine yeni bir heyecan, yeni bir anlayış getirdi. Şampiyonlar Liginde de şaşırtıcı sonuçlar alıp başarılı olacağına inanıyorum"
BURSASPOR'UN TRANSFER POLİTİKASI
"Bursaspor, uzun zamandan beri transfer politikasını genç ve gelecek vaat eden futbolculara doğru yöneltti. En doğrusunu da o yapıyor. İzlediği bu politika Türkiye'de ki büyük kulüplere iyi bir örnek olmalıdır. Artık onlarda oturup iyice düşünmelidirler. Belki de bundan sonra 34, 35 yaşına gelmiş futbolculara milyonları verip transfer etmek yerine, genç ve gelecek vaat eden futbolcuları tercih ederler. Eğer böyle yaparlarsa Türk Milli takımı için de daha iyi olur"
MİLLİ TAKIMDAKİ BURSASPOR'LU SAYISI ARTABİLİR
Hafta içerisinde 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağımız maçların 23 kişilik aday kadrosunu açıkladım. Bu 23 kişilik aday kadrosunda Bursaspor'dan 2 futbolcu yer alıyor. İleriki günlerde bu sayı daha da artabilir"
ÇOK PARA HARCAMAKLA ŞAMPİYON OLUNMAZ
FC Twente ve Bursaspor gibi kulüpler, ülkelerindeki büyük kulüpleri geride bırakarak şampiyon olup 'futbolda başarılı olmak için yüksek miktarda paralar harcanması gerekir' mantığını bir kez daha çürütmüş oldular" diyerek Bursaspor'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.
bu açıklanan kadro sizin kadronuz değil tamamen oğuz çetin kadrosudur. Eski çalışanlar sizin yanınızda oldukça biz hiç bir turnuvaya katılamayız. Kimle oynarsak oynayalım bu kadroyla benim favorim rarip takım olucaktır. Her ne kadar burda yazılanlar sadece taraftarlar açısından okunsada biyerlere ulaşmasada kendi aramızdaki fikir alışverişi. Ama artık herkes tv ekranlarındakiler kadar bişeyler biliyor. Oğuz hoca seçilen kadro size hiç yakışmadı 90 li yıllardasınız daha. Servet selçuk gökhan zan tuncay bu adamlar değil milli takım kadrosu bunların yanında milli diye bişey anılmaması lazım. Inanın bu adamlar gibi size herilde amatör futbolcu bulabilirler. Rooney le kloseyle toresle bu adamlar mı top oynıcak çok komiksin oğuz hocam fener i çıkar artık aklından. Daum gibi hiddink te mi kukla acaba?
sen önce kuyunu kazan oğuzu durdur.
biz biliyoruz Bursasporumuzu.
milli takımda oteriten kalmamış.
oğuz la engin ipek,bizleri vatan hayini yapmak için ellerinden geleni yapıyor.
alınan adamlara bak. !
. Servet
. G,zan
. Sabri
. Balta
. Selçuk,ş
. Kazim
valla ben bunlari düğünümde oynatmam
sen bunlari görmedin sanirim,bunlari alan oğuz !
adil olsun diye seni çağirdilar ama sende beş para etmezsin !
en başta volkan şeni almamak vatan hainliğidir.
bundan böyle milli takimi destekleyip fenev ve gs li kazmalari sevindirmiycem.
benim tek takimim var oda . B. U. R. S. A. S. P. O. R. U. M
sen önce kuyunu kazan oğuzu durdur.
biz biliyoruz Bursasporumuzu.
milli takımda oteriten kalmamış.
oğuz la engin ipek,bizleri vatan hayini yapmak için ellerinden geleni yapıyor.
alınan adamlara bak. !
. Servet
. G,zan
. Sabri
. Balta
. Selçuk,ş
. Kazim
valla ben bunlari düğünümde oynatmam
sen bunlari görmedin sanirim,bunlari alan oğuz !
adil olsun diye seni çağirdilar ama sende beş para etmezsin !
en başta volkan şeni almamak vatan hainliğidir.
bundan böyle milli takimi destekleyip fenev ve gs li kazmalari sevindirmiycem.
benim tek takimim var oda . B. U. R. S. A. S. P. O. R. U. M
allah belanizi versin oğuuuuuuzzzzk