KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Üzüntülüyüm"

28 Nisan 2019 | 19:02

2 yorum

7255 okunma

Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal, 0-0’lik beraberlikle biten Akhisarspor karşılaşmasını değerlendirdi

Mesut Bakkal şöyle konuştu: "Hedef 3 puandı. Önemli bir avantaj. Özellikle iki takım için de ortada geçen bir maç gidebilirim. Öndeki üretkenliği artırmamız gerekiyordu. Hiç beklemediğimiz sakatlıklar oldu, oyuna müdahale etme şansımız kısıtlandı. Çift forvete dönebilirdik, Barış'ın sakatlanıp çıkması Sakho'nun sakat sakat oynaması,Tunay'ın hemen ikinci devrenin başında, iyi başladığı maçı sakat sakat tamamlaması elimizi bağladı. Atabilirdik gol pozisyonlarımız var. Ama ortada giden bir maçtı. Mağlup da olabilirdik. Özellikle bu tip maçlarda çok büyük stres var yaşadığım için biliyorum. Taktik ve oyun anlayışının bittiği yerdir böyle maçlar. Ön tarafta daha üretken olmalı arzulu ve istekli oynamalıydık. Rakibin girdiği pozisyonlar var. Savunma olarak değil ama mağlup da olabilirdik. Zor durumda geldiğim bir ortamdı. Diri bir takımım var bunu da sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Taraftarın da tepkisi olmadı teşekkür ediyorum. Bu süreç böyle geçecek. 4 maçımız var. Kendi sahamızdaki Akhisar ve Göztepe maçını yüzde yüz kazanmamız gerekiyordu. Bu maçları belki de böyle oynayacağız. Çok yaşadım. İnat etmemiz gerekiyor. Bu süreç böyle geçecek. İnsanları anlayabiliyorum. Çok çalıştım bu ortamlarda. Bundan sonraki maçlarda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu oyuncu grubu ile devam edeceğiz. Çıkacağız inşallah buradan. Üzüntülüyüz ama umutsuz değilim. Çünkü ligin belki de üretkenlik anlamında az ama tempo ve dirilik anlamında ilk ikiye üçe giren takımıyız. Bundan sonraki maçlarda bunun fayda edeceğine inanıyorum. Devam edeceğiz. İnsanları bu söylemler kızdırabilir ama hakikaten mağlup da olabilirdik. Son dakikada şanssız bir pozisyon yaşadık, yenebilirdik. Kesinlikle umutsuz değilim. Özellikle benim içinde bulunduğum süreçte stresli ortamda 7 maç vardı. Devam edelim burası çok büyük camia. Diğer başka türlü davranışlar bizi burada sıkıntıya sokar. Bu desteğin artarak devam etmesi gerekiyor 4 maç kaldı 30'ar puandayız. Enerjiyi düşürmeden devam etmekten başka çaremiz yok. Son 7 maçtır bu takımın içindeyim ama camianın ne denli sıkıntıda olduğunu biliyorum. Sinirlerimize hakim olup destek vererek devam edeceğiz."

Gazetecilerin, "Buradan nasıl çıkmayı planlıyorsunuz?" sorusuna Bakkal, "Yeneceğiz. Bu ligde her şey oluyor. Zor maçlara gidiyoruz. Lütfen rica ediyorum. Devam edeceğiz" yanıtını verdi.

"Ertuğrul taraftara eliyle 4 işareti yaptı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Mesut Hoca, "Ben görmedim içeride söylediler. İyi niyetle yapılmış bir hareket. Herhalde olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum" yorumunu yaptı.

"Kadro içinden mi bir çare bulacaksınız? Ligin en az gol yiyen takımıyız. Bazı isim değişiklikleri düşünüyor musunuz? Ayrıca inancınız tam mı buradan çıkılacağına?" sorusuna Mesut Bakkal, "Benim inancım olmasa buraya gelmem. Geldiğim gün de söyledim, kurtaracağız. Camia çok büyük. Oyuncu değişikliğine gidebilirsiniz. Barış sakatlanıyor Shehu'yu oynatıyoruz. Sakho maçın başında sakatlandı öyle devam etti. Geçen hafta inanılmaz oynayan bir takım vardı. Israr etmemiz gerekiyor. Ön taraftaki oyuncular daha üretken olsaydık bu maçı alırdık. Ama inanılmaz bir stres de var gördünüz. Yaş ortalaması genç bir takımız. Ama ben hiç umutsuz değilim. Hiçbir maç oynanmadan kimse göbek kesemez. İnşallah iki maç üst üste alırız" yanıtını verdi.

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    29 Nisan 2019 | 14:35
    ortada bir kadro yok ortada bir takım yok. ne yaptığımızı anlayamadım bile heyecanlandığımız pozisyon yoktu hoca maç ortadaydı diyor. akhisarın bizden iyi bir takım olduğunu gördük sadece. düşünün işte siz gerisini.
    • muzo  
    29 Nisan 2019 | 08:40
    hoca baştan sona yanlışsın. kurduğun kadro adam değişikliklerin takımın ağzına sıçtın göz göre göre

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR