KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Tribündeki herkes bu maçı istedi"

02 Mart 2019 | 19:10

4 yorum

5601 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, 3-2’lik galibiyetimizle biten Sivasspor maçını değerlendirdi.

Aybaba şunları söyledi: Uzun süre olmuş gülerek buraya gelmeyeli. Maç öncesinde konuştuk arkadaşlarla bu maçın Bursa'nın maçı olduğunu, herkesin ne yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini... Onlar da bu işi sahiplendi, soyunma odasındaki ve sahadaki duruşlarından belliydi. Futbol bu, eksiklerimi var bulduklarınızı atacaksınız, savunurken birlikte savunacaksınız. Oyunun iki noktası var biri sevgili kızım geldi. Uzun zamandır gelmiyordu. İkincisi sevgi ile ilgili bir takım şeyler söylemiştim geçen hafta, bugün tribünün her yerinde sevgi çiçekleri vardı. Tribündeki herkes bu maçı istedi, sahadakiler bu maçı istedi, kulübede bizler istedik. Soyunma odasında çocukları görmeliydiniz, yarısı ağlıyordu. Demek ki sevgi olursa Allah da bir takıma yardım ediyor. Bu son mu? Değil, aksine başlangıç. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Aynı duyguları yaşayarak, neyi temsil ettiğimizi bilerek bu işe sarılalım. Sezon sonunda da neyi yanlış yaptık neyi iyi yaptık hep birlikte masaya yatıralım."

Bir basın mensubunun "Aytaç'ın golünden sonra ağladığınızı gözlemledik" demesi üzerine Aybaba, "Anlık olaylar. Recep'e golden bir dakika önce gittim 'Bu bizim kaderimiz, olmuyor kardeşim' dedim. Sonra gol gelince o duygu patlaması yaşandı. Biz yalnız insanlarızdır herkes bizi eleştirir. Kimseye kötü bakmıyoruz, kötü düşünmüyoruz ama herkes bize düşman. Çok ağır eleştiriliyoruz, hak etmiyoruz. Geliyoruz çalışıyoruz, birçok fedakarlıklar yapıyoruz dışarıya yansıtamadığımız... Bu da mesleğimizle ilgili kaderimiz. Bunu yaşamaya devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Kaçan penaltı ile ilgili sorulan bir soruya Samet Hoca, "Beceremiyoruz arkadaşlar. Penaltı çalışması yapıyoruz, hem de devamlı çalışıyoruz ama olmuyor. Şu an 2-1 mi bitseydi, yoksa o gölü yiyip böyle mi bitseydi diye seçenek sunsanız, böylesi daha birleştirici oldu. Ama şu bir gerçek, penaltıları kaçırmamamız lazım. Onları da çalışacağız" ifadesini kullandı.

Aybaba, Yusuf'un performansıyla ilgili bir soruya ise, "Hep söylediğim bir şey var. Biz iyi oyunculara sahibiz. Ama bazı mevkilerdeeksiğiz. Özellikle hücumda eksiğiz. Yusuf önemli oyuncumuz. Bir hafta önce yaşadıklarıvar. Ama iyi oynamasına sebep de taraftarımızdır. Oyuncuyu sahiplenirseniz o da bir şeyler vermek ister. Böyle motive ederseniz çıkar elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır, bundan sonra daha da iyi olacak inşallah. Ben uzun zamandır Bursaspor tribünlerini böyle görmemiştim. Hepsine teşekkür ediyorum. Bursaspor bu şehrin ortak değeri" ifadelerini kullandı.

"Bu maç dönüm noktası mıydı sizce?" şeklindeki soruya ise Aybaba, "Bunu söyleyebilmemiz için Ankaragücü maçını kazanmamız gerekiyor" cevabını verdi.

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    04 Mart 2019 | 09:54
    -1
    kolay gol yeme alışkanlığımız var bunu bitirmeliyiz. defansın konsantresi arttırılmalı.
    • AXSOR  
    03 Mart 2019 | 16:52
    Bu takimin.en buyuk.sansi.
    Boyle.muthis.bir.taraftara.sahip.olmasi.
    Her takima boyle.taraftar.nasip.olmaz.
    Gercekten gurur verici...
    • Ahmet Mert  
    02 Mart 2019 | 19:59
    Hocanın niyetinden zerre şüphem yok. Bazı maçlarda gereksiz işler yaptı ama bunları bir kenera bırakıp kalan 10 maçta takımımız bugünki gibi kayıtsız şartsız destek olmalıyız. 41 puanı bir an önce yakalamalıyız... Sonrasında herkes eteğindeki taşları döker.
    • Ali veli  
    02 Mart 2019 | 19:29
    Hicbirsey bitmedi ankaragucunude yenmeliyiz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR