KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Abdou Razack Traore imzaladı!

VİDEO

30 Ocak 2020 | 11:28

0 yorum

7872 okunma

Bursasporumuz, Demir Grup Sivasspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Abdou Razack Traore için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde Başkanımız Mesut Mestan ve taraftarımızın da katılımıyla imza töreni düzenledi.

Devre arasında 5 oyuncuyu kadromuza kattığımızı belirten Başkanımız Mesut Mestan "İnşallah bu sezon hedeflediğimiz yere varacağız. 5 oyuncunun da takıma direkt katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerde oluruz. Şampiyonluğu hedefliyoruz. Plan programımızı buna göre yapıyoruz, Play-Off'a kalmak istemiyoruz. Hocamızın da isteği doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Hepsi yetenekli ve karakterli oyuncular. Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a da teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hedeflediğimiz yerde olacağız" dedi.

Abdou Razack Traore ise "Geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım çok güzel bir macera olur. Allah'ın izni ile Süper Lig'e geri döneceğiz. Takıma yardım etmek için buradayım. Çok iyi takım olduğunu, çok iyi bir kadro kurulduğunu duydum. Hep birlikte hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR