KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kamp programı belli oldu

26 Aralık 2019 | 13:37

2 yorum

5757 okunma

2-11 Ocak 2020 tarihleri arasında devre arası hazırlıkları için Antalya'da kampa girecek olan kulübümüz, 2 hazırlık maçı oynayacak.

Side'de gerçekleşecek olan kampımız 10 gün sürecek. Bu süreçte takımımız 2 hazırlık maçı oynayacak. Oynanacak hazırlık maçlarının programı ise şöyle:

8 Ocak 2020 - Trabzonspor
11 Ocak 2020 - Atiker Konyaspor

 Bursaspor.org.tr

    • Serdar016  
    28 Aralık 2019 | 19:08
    Rıdvan sana %100 katılıyorum harika tespit ve yorumlama.
    • RIDVAN KOPUK  
    27 Aralık 2019 | 17:03
    Arkadaslar bu yardim kampanyasiyla ilgili kimse btso yu eleştirmesin. Senin başkanın bununla ilgili kamuoyu olusturamiyosa bunda btsonun ne suçu var. zamaninda faruk çelik Bursaspor icin o zamanin parasıyla 7.6 trilyon para toplanmıştı burda yok efendim btso baskani istifa yok 1 tl bagis yapalim cocuk gibi konuşuyosunuz hem adamlar mecburmu simdi burda beni elestirirsiniz ama once cuvaldizi kendinize batirin. eski bb butun taraftarlari buskiye ışe sokmadimi selim kurtulan haricinde onu elestiren bi tribun buyugu oldumu oh valla bld is saglam. Bursaspor kimsenin umrundami değil o yuzden btso ya sallamayın bu işi beceremeyen baskana sorun hesabı. bak ali koc nasil forma satti para topladi. erzurumspor bile ne para topladi ama başkanları hep on planda bizim başkan mübarek herkül gibi bi gürlüyor yer yerinden oynuyor. cevaplarinizi bekliyorum herkeslede yuz yuze oturup konusmak isterim bunlari.. hadi grsrz..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR