KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kongre ertelendi!

15 Haziran 2019 | 12:20

3 yorum

6469 okunma

15-23 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurulumuzun ilk oturumu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 23 Haziran tarihine ertelendi.

Olağanüstü Genel Kurul 1. Toplantımızın ilk toplantısına 512 üyemiz katıldığı için yeterli çoğunluk sağlanamadı. Yeterli çoğunluk sağlanamamasından dolayı Genel Kurul Toplantısı 2. toplantıya ertelendi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç yaptığı açıklamada, 2.Toplantının 23 Haziran 2019 Pazar günü saat 11:00'da Büyükşehir Belediye Stadı'nda çoğunluk aranmaksızın yapılacağını belirtti.

 Teksas.org

    • harbibursasporlu  
    17 Haziran 2019 | 15:36
    bu takımın gerçek eski taraftarları nerde. hesap sormayacak mı bu ali ay efendiden. gerçi bu site eski teksas olsaydı bizim buralara bunları yazmamıza gerekte yoktu. timsahın soyunu kurutmaya karar vermişler kimseden ses yok. HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN . KOCA ŞEHRİN ŞAMPİYON takımını yok ettiniz.
    • TT Eski Teksas  
    16 Haziran 2019 | 17:23
    Sevgili Bursasporlular sosyal medya da o şunu bu bunu yaptı yazık oldu ,o gitsin bu gelsin demek ile sadece kendimizi duygularımızı bastırmış oluruz .Bakın derin Bursasporlular böyle istedi bu senaryo EK dan başlayıp,AA kadar geldi bunu kimi zaman siyasi güç kimi zaman Bursaspor benim diyenler yaptı kimi zaman hep birden yaptı kimi zaman kongre üyelerini yönlendirdiler kimi zaman ekonomik gücü kullandılar buna nasıl dur diyebiliriz tek çare var.Tüm Bursaqsporlular bu hafta sonu Timsah arena da yapılacak kongre yerine Timsah arena ya sanki maça gelir gibi gelmek formanı giy timsah arena ya gel ne olursan gel ister üye ol ister üye olma ister a partili ol ister b partili ister işçi ol ister memur ister batılı ol ister güneyli din ,dil ırk ayrımı yok TEK SEVDA Bursaspor içim kimseyi eleştirmek yada kimseyi protesto etmek için değil sadece Bursaspor A sahip çıkmak tek şey iki slogan olsun Bursaspor SEN ÇOK YAŞA-HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK Bursa bunu ne vali,ne belediye,ne işadamı ne siyasetçi ne tirbün lideri yapamaz yaptırmazlar bunu ancak sen ben biz yaparız ben formamı giyip timsah arena Bursaspor sevdam için geleceğim
    • Vertblan  
    16 Haziran 2019 | 01:12
    Bırak 512 üyeyi yarin 50 üyeyide arar hale
    Gelir bu kulüp herkez can havlıile saldırıyor
    Herkez parasını kurtarmanın derdine düşmüş
    Gene bize konbine forma almak Düşüyor
    Uykusuz Geceler cabası

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR