KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Arkaya bahmadan devam"

19 Nisan 2019 | 22:47

1 yorum

8053 okunma

Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle Kasımpaşa'nın hücum gücünü durdurmayı başardık, buna hafta boyunca çalıştık. Bu maçta oyuncularımın hepsini kutluyorum. Maçta ileriye gitmeyi başardık. Önemli olan oraya gitmekti. Gol kaçabilir, oraya gitmezseniz problem yaşayabilirsiniz. Beraberliği yakaladık ve üstüne iki gol kaçırdık. Süper Lig'de bu kadar pozisyona giriyorsanız, olumlu şeyler yapmışsınız demektir. Hem oyun disiplini anlamında hem de bu takımın önümüzdeki hafta yapacaklarından dolayı umutluyum. Bir anda kafayı kaldırdılar. Genç dinamik ve atletik performans olarak ligin en iyilerinden biriyiz.Aslında bunu oynamamız gerekiyordu,ileriye gittik.Bu pozisyonlara gireceğiz deneyeceğiz ve atacağız. Bu şekilde bu durumdan çıkabiliriz.

Ben taraftarlarımıza teşekkür ederim,yine evimizde gibi oynadık.Bundan sonra bütün maçlar önemli.Bizim için lig sonuna kadar lig bitmiyor.Buradan çıkacağımıza yürekten inanıyorum.

İçeride iki maçımız var bunları kesinlikle kazanmamız gerekir. Kolay maç yok artık. Bu direnç ve oyun disipliniyle oynadığımız zaman işi kolaylaştırırız. Gol yiyiyoruz takım tekrar geri dönüyor.Benim istediğim bu şuana kadar oynuyor gözüküyorduk ama ileriye gidemiyorduk şimdi onu yaptık. Arkaya bakmadan devam."

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    20 Nisan 2019 | 12:36
    göztepe bu hafta yense sonra bizle berabere kalsak düşeriz. inanamıyorum vuruyoruz gol olmuyor.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR