KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Ertuğrul'un eksiği var!"

02 Aralık 2018 | 19:18

3 yorum

10679 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, 2-1’lik Erzurumspor galibiyetimizi değerlendirdi.

Aybaba şunları söyledi: "Artık mücadele eden bir takım haline geldik,beni en çok mutlu eden bu... Futbolcularımız sahanın her yerinde elinden gelen her şeyi yapıyorlar. 119 kilometre koşmuşuz, keşke 9 az koşsaydık da doğru yerde dursaydık. Tabi küçük küçük sıkıntılarımız da var. İlkyarı bir tane pozisyonumuz var ama ikinci yarı çok iyi başladık oyuna. Rakibimiz de son 6 haftanın en iyilerindendi, dirençliydi ve karşımızda durdu. Bu tür maçları kazanırsak ivmeyi yukarı çevirme şansımız daha yüksek olur. Futbolcularıma teşekkür ediyordum, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onları kutluyorum, hızlı gidişimizde taraftarımızın coşkusu da rol oynuyor. Soldaki oyuncuları kutluyorum. Gerçi artık rakipler önlem almaya başlayacaktır oraya da. Biz de artık sağa alırız onları. İkisi de gol attı. Şimdi askere giden hocalarımız var içerine şu an onların tıraşını yapıyorlar. Kaptanımız taraftarla maç izledi ama eksiği var keşke davul da çalsaydı. Bunlar çok güzel şeyler, devamı gelir inşallah ve biz de keyif alırız .Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum"

"Maçın en güzel ve en duygu dolu anını maçın başında yaşadım. İşitme engelli evlatlarımızın İstiklal Marşımızı işaret diliyle söylemeleri gerçekten görülmeye değerdi ve gözyaşlarımı tutamadım. Bu çocukların hepsi pırlanta gibi evlatlarımız ben hepsine kurban olurum."

Bir basın mensubunun "Bursaspor'un bundan sonraki hedefi ne?" sorusuna Samet Hoca, "Kazandıkça hedefi yenileyeceğiz. Önümüzde Antalya maçı var. Geriye dönüp baktığımızda keşke diyoruz şu maçı kazansaydık, şunu berabere bitirebilseydik diye... Ama bu galibiyet Antalya maçının önemini daha da arttırdı. Burası futbol şehri... Kazandık mı herkes keyifli oluyor. Oyuncularımız da bu haftayı keyifli geçirecekler" diye yanıtladı.

 

    • İsveç timsahı  
    03 Aralık 2018 | 14:49
    Her duran topun başına Aytaç geçiyor. Boyle dirençli takımları açacak en kilit nokta duran toplar. Onu da Aytaç mahvediyor. Allah askına uyar şunu Samet hoca lato kullansın.
    • yaver vera  
    03 Aralık 2018 | 13:38
    -3
    ya beyler 2 haftadır basketbol takımı yeniliyor.burdan yönetime çağırımdır.ÇEKİN TAKIMI LİGDEN.zaten gereksiz nasraf.kapat basket şubesini.vakıfköye yatırım yap.çıksak bile 1 sene sonra düşücez
    • Erkan Sayanoğlu  
    02 Aralık 2018 | 19:39
    Galibiyet almak takıma pozitif etki ediyor.Futbolcu artık kendisine güven duyuyor.En güzeli zafere inanıyor.Ligimizde kalite yok.O yüzden bence alalım üç puanı susalım oturalım yerimizde.Diğerleri ne halt ederlerse etsinler.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR