KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Kazandığımız için mutluyum"

19 Ekim 2019 | 21:58

2 yorum

5490 okunma

Teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak 2-1 kazandığımız Ümraniyespor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak, "Ümraniye kontra atak üzerine kurgulanmış bir takım.Rakibin bu özelliği üzerine ciddi olarak hazırlandık. Top onlardayken sıkıntılar yaşadık. Yine 8. dakikayı aşamadan geriye düştük. Dizilişler, oyuna başka değişiklikler yaptık. Oyun kurgusunu değiştirdik. 10 kişi kaldık. Zor maçta. Kazandığımız için çok mutluyum. 10 kişi ile kazanmak. Takımdaşlık ruhunu, birlikte hareket etme açısından kazanımlar oluyor. Bu galibiyet katkı verecektir"

Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Yalçın Koşukacak şunları söyledi: "Bireysel hataların altında psikolojik baskının sıkıntısı var. 9 puansınız. Liderle oynuyorsunuz. Hepimiz insanız. O psikolojiliyi kaldırmayı ne kadar çok istesem de, olmadı. Oyuncular gergindi. Oyun başında da bu stres vardı. Bu da ister istemez psikolojik baskıyı getirdi.

İddialı olmak istiyorsunuz. Büyük kulüpsünüz. Bu mücadelede kırmızı kart beklemiyordum. Oyunculardaki gerginliği hissettim. Takım olarak golü ne zaman atıp yiyemeyeceğini bilemiyorsunuz. Golü atamadık geriye düştük. İkinci yarıdaki oyun farklı. 2. Bölümde kanatlardan etkili olabilirdik. Ortadan kayıplarda kalemizde tehlikeler oldu. Burak'ı oyuna salarken kanattan top taşıyan biriydi. 4 haftalık aradan sonra çok faydalı oynadı. Ligde çok maç var. 1-2 maçla değişmez. İnsan düşünmüyor değil. Dünyanın en iyi takımları iç sahada kaybediyor. Bende etkilendim. Kötü skor tahribat verir diye düşündüm. Baskıyı çok uğraşmama karşın kaldıramadım. Burak Kapacak'ın iyileşme düzeyi henüz yüzde 80. sorduğumda maçın bir bölümünde oynarım dedi. Beni utandırmadı. İyi oynadı."

 Bursaspor.org.tr

    • Vertblan  
    21 Ekim 2019 | 21:39
    Bu Sene buradayiz
    Seneye Allah kerim
    • itimat.  
    20 Ekim 2019 | 18:30
    -2
    beyler mustafa er koruparkta denk geldi.2-3 dk konuştum.sizce bu kadro bende olsa bu durumda mı olurduk diyor. ikinci yarı inşallah takımın başındayım dedi

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR