KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 0 - 3 Sepahan

25 Temmuz 2019 | 20:15

3 yorum

6117 okunma

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımımız ikinci maçında İran Ligi takımlarından Sepahan ile Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde karşı karşıya geldi.

Takımımız karşılaşmaya Muhammed Şengezer, İsmail Çokçalış, Sedat Dursun, Rüştü Hanlı, Jani Atanasov, Ozan İsmail Koç, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Onur Atasayar, Kubilay Kanatsızkuş ve Çağatay Yılmaz ile başlarken, konuk ekip; Niyazmend,İran Purian,Purgaz,Mehdizade,Agai,Kiyami,Kerimi,Reza Hoseyhi,Şehbazzade,Mohebbi,Gorbani düzeniyle sahaya çıktı.

Konuk ekip sahadan 3-0 galip ayrılırken golleri ise; 64' İran Purian, 71' Mohammed Reza Hoseyni, 84' Reza Mirzai kaydetti.

Takımımız yeni sezon hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile devam edecek.

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    30 Temmuz 2019 | 14:40
    -1
    hala hayal dünyasında yaşayanlar var. artık yanımızda hiç kimse yok ertuğrul mucizesi bekleyenler var. geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye. bu sene alt ligde kalalım. 3 yıllık bir yapılanma ile süper lige dönmeyi düşünelim. çünkü altyapı çöp, taraftar çöp, oyuncular çöp, stadyum zaten çöp. bize alt lig bile fazla.
    • YesilBursali  
    29 Temmuz 2019 | 03:04
    -2
    Tabi Ali ay gibi Seref yoksunu yamyamlar tekrar piyasaya cikmaz ise!
    • YesilBursali  
    26 Temmuz 2019 | 18:36
    -2
    Bunlar yenıle yenıle yenmeyı ögrenecekler! Sadece ınanın!üc defa ıkıncı lıge düstük! Bırıncı düsümüzde bırıncı lıg besıncısı olduk! Ikıncı düsümüzden hemen sonra bırıncı lıge cıkıp sampıyon olduk! Bu ücüncü düsüsümüz! Bundan sonrası ınterın mucısesıne benzeyebılır!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR