KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Artık zorlu periyoda girdik"

16 Nisan 2019 | 18:14

1 yorum

7430 okunma

Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal antrenman öncesi saha kenarından basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor maçındaki istekli oyunun kendisini sevindirdiğini belirten Bakkal, şunları söyledi; "İstekli oyunumuzun üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor, bunun skora yansıyacağını düşünüyorum. Geleli bir hafta oldu ama uzun süredir çalışıyormuş gibiyim, verdiğim bütün şeylere tepki alıyorum, oyuncuların karşılıklı bir saygıları var ve yapma isteği var. Özellikle bu maçta kulübenin istekli olması beni inanılmaz derecede mutlu etti. Artık zorlu periyoda girdik, Kasımpaşa ligin en iyi hücum oynayan takımlarından bir tanesi. Biz de özellikle üst sıraları kovalayan Trabzonspor'a karşı özellikle ilk devre üstün bir oyun sergiliyorsak bunu orada da yapabiliriz, yapmamız gerekiyor. Yapacak da bir grup var, Stephane Badji cezalı. Bir haftalık süreçte memnunum. Taraftara teşekkür ediyorum, çağrıda bulunduk geldiler, destek verdiler. Bu dönemde herkes üstüne yapıyor, inşallah hep beraber bunu da sonuca yansıtırız bir an önce galibiyet alırız diye düşünüyorum."

Kasımpaşa maçına da değinen Bakkal, "Kasımpaşa'da Popov var, onu iyi kapatmamız gerekiyor. Her maçta aynı kadro oynayacak diye bir şey yok artık, maçına göre değerlendirme, maçına göre taktik. Gençlerimiz çok iyi, ben baktım herkes oynayacak düzeyde. Takım olarak biraz daha öne gitmemiz gerekiyor. Öne gitmek kaliteyle değil de biraz yürek işidir." diye konuştu.

Oyuncularının elinden gelen iyisini yapmaya çalıştıklarını dile getiren Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal, şunları kaydetti; "En iyisini alıp kullanmak ve bir an önce sonuç almak zorundayız biz. Geldiğim gün de espri yaptım, malzemecinin gol atacağını bilsem oynatırım. Şu anda kimin oynadığı değil de oynayanın ne yaptığı önemli. Dinamik ve istekli bir takım var. Takım bütünlüğünü, camia bütünlüğünü ve şehir coşkusunu yakalayan takımlar daha önde gidiyorlar, inanın sahadaki oyundan daha önemli. Hiç bırakmadan inat edip de o enerjiyi yakaladığınız zaman birileri öne geçiyor. Bu da bizde fazlasıyla var, taraftarımız fazlasıyla oluşturuyor, bunun devam etmesi en büyük isteğim. Biz şampiyon bir takımız ve daha fazlasını istiyoruz. Geldiğimiz nokta hem bir stresimiz var hem çocukların psikolojisi var, bir galip gelememe gibi bir durum var, bunların üstünden hep birlikte omuz omuza gelebiliriz."

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    17 Nisan 2019 | 12:58
    toplumlar hakettikleri şekilde yönetilirler.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR