Kupayı Abdül Abi'mize götürdük!

11 Ağustos 2010 | 04:50

10 yorum

6869 okunma

11 Ağustos 1993 günü Mardin'de şehit düşen Abdül Abi'mizi 17. yılında kabri başındaki Şampiyonluk Kupası, Ankaragüçlüler ve yöneticilerimiz ile birlikte andık.

Abi'mizin ruhu şad olsun.

Şehitlik Ziyareti
Fotoğrafları için tıklayın..

Teksas.org


 

    • Inegöl Orhan
    12 Ağustos 2010 | 20:01
    Sonsuza dek kardeşimiz tektir. Ankaragücü

    şehidimizin emanetine hep sahip çıkacağiız.

    . B. U. R. S. A. N. K. A. R. A
    • A.gücü Anti-x
    12 Ağustos 2010 | 15:55
    Sagol yilmaz kardes,sende haklisin,bu bide trabzonlulari zaten anlamadim gitti,bize gelip biz sizlerle dostuz,anadolu kardesligi,iyi iliskiler sözleriyle gel sonrada Bursamiza küfür et, islikla,abuk sabuk ileri geri konus,yyyoookkk öyle hamsiler,bizim tek kardes ve dostumuz Bursasporumuzdur.
    • Ali
    12 Ağustos 2010 | 14:44
    Bu vesile ile çocukluk arkadaşımıza allah c. C. Rahmet eylesin ve ruhuna el-fatiha.
    • Baybars_
    12 Ağustos 2010 | 02:11
    Dünya döndükce kiyamet kopana dek tek kardeş başkent tek dost gaziantep.
    inadina alayina. Bursankarantep ulaaannnnnn.
    • Baybars_
    12 Ağustos 2010 | 00:04
    Ilk olarak bu organizasyonu gerçekleştirenlerden allah razı olsun iki şehri birleştirerek dünyada eşi benzeri olmayan bir kardeşliğin mimarı olan abdül abimizede allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun. Bize trabzon maçında sitem eden kardeşlerimiz derki 06 dakikada neden bağırmadınız 12 kişi aynı anda Ankaragücü diye bağırdık ama 41 bin kişi ıslıklayarak ve yuhalayarak protesto etti şimdi başkentli kardeşlerime sormak istiyorum bizmi suçluyuz yoksa facebookda başkentrabzon diye uğruna sayfa açtığınız lazlarmı suçlu. Önemli olan bu kardeşliği korumak ve sahip çıkmak 3. 5 çapulcunun aramıza fitne fesat sokmasına kımse müsade etmesin ne izmiri nede tarbzonu bu kardeşliği bozamaz buna müsade etmeyelim herkese saygılar.
    • Emir
    11 Ağustos 2010 | 16:11
    Bursalı, ankaralı, istanbullu, izmirli, trabzonlu, aydınlı, antepli tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun allah onları cennete kavuştursun. Abdül abi sen bu kardeşliği bıraktın ya sana ne söylenebilirki ne söylesek boş. Sen iki şehiri birleştirdin tek şehir yaptın allah senden razı olsun.
    • Yılmaz
    11 Ağustos 2010 | 16:07
    A. Gücü anti-x

    kardeşim bizim dostluğumuz 3 puan dostluğu değil o maçta Ankaragücü ne sitem edenlerin Bursasporluluğundanda şüphe etmek lazim sonsuza dek kardeş tek Bursankara
    • A.gücü Anti-x
    11 Ağustos 2010 | 15:55
    Bursali kardesler gercekten cok güzel organize olup kupayi abdülkerim abimize götürmüssünüz,sitenizdeki haberi okuyup ve resimlere de bakinca cok duygulandim.
    biz a. Güclüler sehit abdül abimizin bize armagani ve emaneti Bursaspor ve Bursamizi cok seviyoruz,her ne kadar gecen sezon fb ye 3-0 yenilince bazi Bursali abiler ve kardesler bize ve yönetime sitem edip bizlerden süphelenselerde siz bizlerin tek kardesi ve dostusunuzdur.
    tabii sonucta sizlerde aynen biz
    a. Güclüler gibi o macta takimdan daha fazla kosup iyi oynamasini beklediniz,ama maalesef takimimiz ölü ruhsuz gibi oynadi,vallahi sizlerde bilirsiniz a. Gücümüzü konsantre ve motive etmek icin fb macinin hafta icinde önce tribün liderleri futbolcu ve yöneticilerle görüstü,sonra maca 1-2 gün kala yaklasik 2000 taraftar saray tesislerinde takimin antrenmanina gidip bu maci Bursamiz ve serefimiz icin oynayin diye söz almisti,diyecegim sudur ki ben sahsim namina bi a. Güclü olarak fb macindan ötürü sizlerden cok özür diler ve af dilenirim.

    Bursankara ölümüne kanka
    anti-x teksas
    • Furkan
    11 Ağustos 2010 | 13:03
    Abimizin kupalara ihtiyacı yok artık. Ona dua götürelim
    • TUNCAY
    11 Ağustos 2010 | 08:13
    abdül abi ruhud şad mekanın cennet olsun (TEXAS) Bursankara bu kardeşlik hiç bozulmayacak abdül abiiiiiiiiiiii..........seni UNUTMADIK ...UNUTMAYACAĞIZ....UNUTTURMAYACAĞIZ.....