KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Yeni transferlerin uyumu iyi"

05 Eylül 2015 | 20:13

16 yorum

10858 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'u 4-0 yendiğimiz hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada verimli bir karşılaşma olduğunu belirtti.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam basın toplantısında Beşiktaş yardımcı antrenörü Mehmet Kulaksız tarafından "Ertuğrul Sağlam lig bitmeden 3 ay önce Bursaspor ile anlaşma yapmıştı" haberi hakkında da konuştu.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, konuşmasına Bursalı olan ve Eskişehirspor forması giyerken aramızdan ayrılan Ediz Bahtiyaroğlu'nu anarak başladı. Sağlam, "

Kendisi de Bursalı olan Ediz Bahtiyaroğlu kardeşimizin bugün ölüm yıldönümüydü. Kendisini rahmetle anıyoruz, ailesine başsağlığı diliyoruz. İkinci olarak yarın Türk milli takımının maçı var, inşallah güzel bir oyun, güzel bir galibiyetle gruptaki iddiamızı tekrar ortaya koyarız, başarılar diliyorum.

YENİ TRANSFERLERİN UYUMU İYİ

Bugün Balıkesirspor ile güzel bir maç oynadık. Milli maç arasında, milli takımda olan arkadaşlarla çok çalışamasak da bizimle olan arkadaşlarla yoğun bir antrenman dönemi yaşadık. Güzel bir maç oldu. Verimli geçtiğini söyleyebilirim, buraya gelen taraftarlarımız da güzel bir maç izletmişizdir. Bol gollü bir maç oldu. Oynayan arkadaşlar güzel mücadele etti, güzel şeyler yaptı. Sonradan oyuna giren genç kardeşlerimiz de takıma uyum sağladıklarını gösterdiler. Bugünün çok güzel geçtiğini söyleyebilirim. Hafta içi inşallah milli takımdaki arkadaşlarımızın da sakatlanmadan dönmeleri en büyük beklentimiz. Sivok ile alakalı talihsizlik inşallah son bulur ve diğer arkadaşlar da inşallah sakatlanmadan katılırlar. Gençlerbirliği maçında inşallah galibiyetle sezona başlangıç yapmış oluruz. Yeni transfer olan arkadaşlar Faty, Hosogai ve De Sutter'in takıma uyumu iyi. Bugün güzel bir şekilde mücadele ettiler. İki takım oyucularına teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın da bugün maça gelip oyunu güzelleştirmesi nedeniyle onlara da teşekkür ediyorum.

"KINIYORUM"

Basın mensuplarının medya yer bulan Beşiktaş yardımcı antrenörü Mehmet Kulaksız tarafından "Ertuğrul Sağlam lig bitmeden 3 ay önce Bursaspor ile anlaşma yapmıştı" açıklamasının sorulması üzerine Sağlam, "Mehmet Kulaksızoğlu, Şenol Hoca'nın hala ekibinde herhalde. Böyle bir açıklamayı yaptı ise kendi adına yapmamıştır. Şunu ön plana çıkarmak istiyorum. 10 yıllık antrenörlük dönemimiz var, 11. seneye girdik. İyi kötü anılarımız oldu. Ama bu işi haysiyetimizle onurumuzla ve şerefimizle yapmaya çalıştık. Bu konuda hiçbir zaman sonucu neye mal olursa olsun taviz vermedik. Bugüne kadar ne bir takımın başında bir antrenörü varken, ki çok denediler, herhangi bir kulüp başkanı yada yetkilisi ile görüşme yaptım, ne de herhangi bir takımın başındayken ki çok teklif geldi, başka bir kulüple görüşme yaptım. Dün akşam ben Mehmet Kulaksızoğlu'nu telefon ile aradım, "Böyle bir açıklama yaptınız mı?" dedim, "hayır yapmadım" dedi. "Lütfen bir açıklama yapar mısınız, insanlar bunu öğrensinler" dedim. "Tamam" dedi ama yapmadı. Eğer bu açıklamayı yapmadıysa, eğer bunu servis edenler olduysa ki oldu, onları şiddetle kınıyorum. İşlerini doğru yapsınlar. İnsanları iftiralarla kamuoyunda zor duruma düşürmesinler. Yani basından sorumlu kimler varsa lütfen bu konuyla ilgilenip bu haberi yapana insanların doğru ve kaynağı olan sağlam şekilde bu haberi yapmalarını istiyorum. Böyle yalanla yanlışla insanları suçlamasınlar. Üzülerek belirtiyorum, Türk futbolu günden güne çirkinleşiyor. İçinde bulunan insanlar maalesef sıkıntısı varsa bu sıkıntıdan kurtarmak yada yaptığı hatadan daha az zarar görme adına insanlara iftira atıyorlar. Ben Mehmet Kulaksızoğlu'na inanmak istiyorum, o söylemedim diyorsa söylememiştir. Ama bu işin içindekiler de fair-play, ahlak günden düne kaybolmaya başladı. İçinde bulunduğum bir futbol camiası var ama şunu üzülerek söylüyorum, insanlar birbirine iftira atarak, birbirini karalayarak, kendi suçlarını, kendi hatalarını maalesef kapatmaya çalışıyorlar. Yine söylüyorum, birisi bir yalan iftira atıyorlar, sanal alem mi ne diyorsunuz orada bu yalanlar çığ gibi büyüyor. Olaya bir bakıyorsunuz o yalanı atan sonra kendi yalanına inanır hale geliyor. Allah hepimizi böyle iftiralardan, bu şekilde iftiraya uğramakta ve yapmadığı bir şey konusunda suçlanmaktan korusun. Ben hayatım boyunca bu işi hasiyetimle, onurumla ve şerefimle yaptım. bu tamamen yalan bir haberdir. Eğer doru haberse söylenen tarafından atılmış aslı ve kaynağı olmayan bir iftiradır. Böyle bir olayda ismimin anılmasından da üzgünüm. Eğer Mehmet Kulaksızoğlu böyle bir iftirayı attıysa onu Allah'a havale ediyorum, eğer Mehmet Kulaksızoğlu böyle bir açıklamayı yapmadıysa ki "yapmadım" dedi, o zaman o haberi yapanları kınıyorum, Allah'a havale ediyorum.

 Bursaspor.org.tr

    • Yıl-do  
    07 Eylül 2015 | 16:08
    Adam futbol oynatamıyor bunu göremicek kadar aciz insanlarımız var. Gerçek teksas kökenli kimse istemiyo bu hocayı
    • HÜSRAN  
    07 Eylül 2015 | 12:59
    -7
    ertuğrul hoca bırak git beeeeee
    • ınegollu osman  
    07 Eylül 2015 | 10:46
    cuenka 10 numara gıbı duruyo
    • Yavuz16  
    07 Eylül 2015 | 08:39
    hele sükürler olsun...cumartesiki mac biraz olsun gecen seneyi andirdi Rakip Balikesir olsa bile.
    Sercan baya gözlerimi kamastirdi..
    Volkani gecicek gibi bu sene...
    Insallah o bali hayinlik yapmaz
    • rıdvan çimen  
    07 Eylül 2015 | 05:16
    ertuğrul hoca, adamsın adam!!!
    • omerileri93  
    07 Eylül 2015 | 02:14
    şu takıma hücum oynat yan pas uzmanı diyen arkadaşı eksilemişler haha doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
    • sinek valesi  
    07 Eylül 2015 | 00:37
    O değil Kulaksızoğluna inanmaya meyilli o kadar taraftarımızın olması daha büyük sorun. Artık sözün bi değeri kalmadı. Kim ne kadar çok bağırıyorsa o haklı. İftira, hakaret vs. hiç önemli değil. Buyrun şimdi sırf başkana sövmek için o habere atlayanlara ne diyeceksiniz. Ne diyeceksiniz hiç birini bulamayacaksınız ortada. Bulsanız dahi olabilir ama deyip başka telden amacına ulaşmaya çalışacak.
    • Yıl-do  
    06 Eylül 2015 | 19:39
    -23
    Istifa ertuğrul ( eksi atanlar sizin gibi yalakalık yapamam ben )
    • mkpasali  
    06 Eylül 2015 | 16:23
    13
    Sistemini begenmiyorum ama Kulaksizoglu'nun soyledigi iddia edilenlere verdigi cevap samimi.bugune kadar Ertugrul hoca'nin kimseye kalleslik yaptigini gormedim.Kulaksizoglu bir takimi calistirirken gidip baska takimla gizlice anlasan cilvelileri yakininda arasin,onlarin yuzunden Irfan hocayi kaybetmemiz de cabasi
    • yeşilbeyazz  
    06 Eylül 2015 | 10:34
    yav kardeşim hiç bir şeyle mutlu olmuyorsun sende 15 20 bin kişiyi milletin işi gücü var gaza gelme konusundada adamlar zaten gaza gelmiş görmüyormusun nasıltop oynuyorlardı ? birada birşeylerden mutlu olmasını bilin hiç dertleriniz bitmiyoooo !!!!
    • istexas  
    06 Eylül 2015 | 10:30
    -1
    Sen ay sonunda maasini atmaktan baska bişey dusunmuyorsun..hadi butun oyuncular satildi kasa dolu...maasin garanti
    • Silver car  
    06 Eylül 2015 | 10:10
    35
    Uzun bir zaman sonra dün maçta idim çevremden üç dört kişinin sebebsiz yere küfrettiğini adeta insanlıktan çıktığını gördüğüm zavallılara rastladım beraberimde ilkkez getirdiğim 9 yaşındaki oğlum bu durumdan etkilenerek hemen çıkmak istedi bu insanlar toplumun çıbanıdır onlara allah terbiye edep versin burdaki aklı başında insanlarda bu konudaki ikazlarını lütfen sürdürsünler her yerde insanolduğumuzu unutmayalım
    • Yıl-do  
    06 Eylül 2015 | 09:51
    -18
    Işine bak yan pas uzmanı sen. Bırak kimin ne dediğini de şu takıma hücum yapmayı öğret geçen seneyi mumla arıyoruz. Gerçi 5. Hafta sonunda küfür ederek gönderirler seni burdan hiç merak etme...
    • DİRİLİŞ-ERTUĞRUL  
    06 Eylül 2015 | 01:58
    13
    Sen ne diyorsan doğrudur hocam. Adam gibi adamsın kimse boşuna yorulmasın sen konuştun mu digerlerinin söyledikleri ikinci sırada kalır Şampiyon
    • Objektif  
    06 Eylül 2015 | 01:18
    15
    Cinaralti16

    Bırak kimse gelmesin kardeşim, gelince sövmedikleri, yuhlamadıkları kimse kalmıyo. Başkana, futbolcuya, teknik direktöre herkese sallıyolar. Böylesi daha iyi, bu takım stressi daha iyi oynuyor. Şampiyonluk 1 numara büyük geldi bize, o günden sonra bi haller oldu bizim taraftarımıza.
    • cinaralti16  
    06 Eylül 2015 | 00:43
    bi seyler gene eksik yuruyo mac bedeva cok insanin haberi yok adam soruyor maci tv verecekmi diye al colugunu cocugunu git maca bedava kimsenin haberi yok o stad da 15 20 bin kisi olsaydi bu oyuncular gaza gelmezmiydi ?
    ayip oluyor ayip buna birilerin el atmasi lagzim tantim eksikligi var bence

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR