KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarın bendeki yeri ayrı"

01 Kasım 2012 | 21:31

7 yorum

6779 okunma

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi, Bursaspor'da çok mutlu olduğunu ve uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin Porto’dan kadrosuna kattığı Fernando Belluschi,  yaptığı açıklamada takıma çabuk uyum sağladığını ve Bursaspor’da kalmayı hedeflediğini söyledi.
 
Türkiye’ye çok sayıda yabancı futbolcu geldiğini ve futbolu üst seviyeye çıkardıklarını ifade eden yetenekli oyuncu, “Daha önce Türk futbolunu takip etmiyordum. Ama şu an geliştiğini görüyorum. Önemli bir seyirci kapasitesine sahip olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
 
’UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM’
 
Bursaspor’da futbol oynamaktan çok memnun olduğunu dile getiren Belluschi, "Her futbolcunun hayalinde milli takım vardır. Bende milli takımda forma giymek isterim. Öncelikle Bursaspor’u düşünmem gerekiyor. Takım olarak ilk hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek ve mümkünse şampiyon olmak. Benim de hedefim takımıma faydalı olabilmek ve uzun yıllar burada kalmak" dedi.
 
’BATALLA İLE TAKIM ARKADAŞI OLDUĞUMU İÇİN MUTLUYUM’
 
Takımın bir diğer Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla’nın performansı ile ilgili de görüşlerini bildiren Belluschi, "Uzun süredir Batalla’nın oyun stilini görmemiştim. En son birlikte 2001 yılında oynamıştık. Buraya ilk geldiğimde onunla aynı takımda olmak beni çok mutlu etti. Kendisini gerçekten çok ilerletti ve geliştirdi. Batalla ile takım arkadaşı olduğumuz için çok mutlu oldum" diye konuştu.
 
’TÜRKİYE’DE TARAFTARLAR FUTBOLA AŞIK’
 
Türkiye’de taraftarların futbola aşık olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Arjantin’de taraftarlar kendi yüreklerini takımlarına adarlardı. Bunu başka yerde göreceğime inanmıyordum. Ama Bursa’ya geldiğimde fikrim değişti. Türkiye’de taraftarların futbola aşık olduğunu görüyorum. Özellikle Bursaspor taraftarının bendeki yeri ayrı" ifadelerini kullandı.

 

    • SİPTAR...  
    02 Kasım 2012 | 23:06
    Millet adam taraftarın yeri başkadır demiş daha ne duruyoruz dogru dürüst taraftar görmedi adam buna ragmen bize zeytin dalını uzatmış K.paşa macına davet ediyo adeta haydi o zamn pazartesi herkes maca belluschi ye üçlü cektirmeye...
    • bursalı  
    02 Kasım 2012 | 13:30
    bu adam bence şuandaki Türkiyedeki ortasahlarda en iyileri içinde aynı şey ndiaye içinde geçerli tartışmasız en iyi ortasahaya sahip takımız Türkiyede ama savunmada çok kötü oluşumuz geçen seneye göre çok zayıflayan kanatlar ve formsuz bir pinto var bu sene ona rağmen hala trabzonu trabzonda yeniyrsak orta sahamız sayesinde
    • BURAK!!!!  
    02 Kasım 2012 | 10:41
    Siz varya harbi tipsiniz, ya futbolu bilmiyor futbolcuları tanımıyorsunuz yada öyle laf olsun torba dolsun hesabı.. ulan belluschi takıma gelmiş, adem koçaktan iyidir diceksin diyor adam... Daha ne bekliyorsunuz? Kazayla orta sahaya Xavi'yi alsalar. bu seferde onun yaşı dolmuştur, belluschi'den iyidir eh işte dersiniz... çok abartıyorsunuz.
    • ferhat  
    02 Kasım 2012 | 08:42
    taraftarı yerı bende derken sallamışsın.hangi maç tribün doluydu taraftar bu sezon berbat ötesi
    • XXAHMET  
    01 Kasım 2012 | 23:55
    BENCE NAME YAPMIŞ FENER HARIÇ BOŞ TÜRBÜNLERE OYNADI NE TARAFTARI
    • BayBursaspor  
    01 Kasım 2012 | 23:38
    eleştirmenin alemi yok şimdi. adem koçaktan iyidir diye bakıcaksın :)
    • yasin  
    01 Kasım 2012 | 21:43
    karabuk macında ıyıydı cok ancak antep ve her ne kadar golu mukmmelde olsa sıvas macında cok pas hatası yaptı ancak fener ve trabzon macının bence en ıyısı besllushı bu adam en kotu bu yıl 5 gol atar golden cok suna sevınıyorum hep ıvan ergıc gıttı dıe yanıorduk belklushı bence o boslugu dolduracaktır ayrıca yerının de ergıcın yerı dolacak...bu adam batalla ıle cok ıı anlasıor ve bence takımada pas yuzdesı olarak cok katkısı olucak ve cok umıtlıyım bu adamın performansı bızım bu senekı konumumuzla dogru orantılı olacak buna emınım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR