KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

'Taraftarımızın önünde iyi sonuç alacağız'

22 Ağustos 2012 | 18:15

7 yorum

6609 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda yarın kendi sahamızda oynayacağımız Twente maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Twente maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyerek başlayan Sağlam, "Gaziantep'te saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ve ayrıca trafik kazasında hayatını kaybeden Trabzonspor A2 takımı futbolcusu olan Burak Hacıhamzaoğlu'na da Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve Trabzonspor camiasına sabırlar diliyorum" dedi.

Lige kazanarak başladıklarını hatırlatan Sağlam, "Ligde en zor deplasmanlardan birinde kazanarak sezona başlamak bizim moral motivasyonumuzu üst seviyeye çıkardı. Böyle güzel bir galibiyete takımımızın ve camiamızın ihtiyacı vardı. Şunu çok iyi biliyoruz; rakibimiz güçlü ve iyi bir takım. Son yıllarda Hollanda futbolunun önemli takımlarından bir tanesi. Böyle bir takıma karşı ilk maçı kendi sahamızda oynarken, avantajlı skor elde edebilmenin mücadelesini vermek bizim için çok kolay olmayacak. Kısa bir zaman içinde rakibimizi en iyi şekilde analiz etmeye çalıştık. Kendi avantajlarımızı ve öne çıkan özelliklerimizi kullanarak taraftarımızın da rakip için oluşturacağı çok önemli bir deplasman havasıyla beraber güzel bir mücadele ve beraberinde iyi bir sonuçla karşılaşmadan ayrılmak isteyeceğiz" dedi.

Güzel Bir Karşılaşma Oynayacağız

Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren ve ardından da taraftara seslenen Sağlam, "Takımımızda sakat futbolcumuzun ve cezalı futbolcumuzun olmaması bizim için önemli bir durum. Taraftarlarımızdan da bir beklentimiz olacak. Bizi her türlü şartta, koşulda ve ortamda karşılıksız olarak destekleyen taraftarımızın da yarın fair play ruhu içinde nasıl katkı sağlayacağını göstereceğine de yürekten inanıyorum. Onların desteğiyle yarın güzel bir karşılaşma oynayacağız" şeklinde konuştu.

İbrahim Öztürk: “Avantajımızı Kullanmak İstiyoruz”

Takımımızın tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ise basın toplantısında şunları söyledi:

"Maçın önemini takım olarak çok iyi biliyoruz. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz mücadelelerde kazandığımız tecrübeleri yarın en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyoruz. Kendi sahamızın avantajını da kullanmak istiyoruz. Gerçekten iyi bir takıma karşı oynayacağız. Kendi liglerine çok iyi başladılar. Biz de ligde iyi bir başlangıç gerçekleştirdik. Bunun da moraliyle yarınki maça en iyi şekilde çıkacağız. Burada seyirci ve saha avantajımızı kullanmak istiyoruz."

 

    • furkoni  
    23 Ağustos 2012 | 01:22
    escobar ben ahmet furkanın abisi yarın beni arasana abicim 05545765602 sen çaldır bn ararım seni tamam mı
    • furkoni  
    23 Ağustos 2012 | 01:01
    ya arkadaş ! biz zaten üzerimize düşenin kat kat fazlasını yaptık yapıyoruz ve yapacağız da zaten oyuncuların hocanın ve yönetimin bundan bi şüphesi yoktur umarım. ama sizlerde üzerinize düşeni yapın yeter o kutsal formayı terletin ve bu büyük cefakar taraftara 2. anderlecht vakasını yaşatmayın sakın ama sakın haa !!!
    • escobar  
    22 Ağustos 2012 | 21:17
    Yarın taraftara çok iş düşüyo arkadaşlar. Canavar gibi desteklemeliyiz!
    • Alios  
    22 Ağustos 2012 | 19:24
    Sen aglat biz severiz seni:-) yarınki 3lüye hazırlanıyorum.
    • serkan ç.  
    22 Ağustos 2012 | 18:28
    23
    yarın trıbunde bılınçli destek vermemız şart top twentedeyken ozellikle ılk 15 dk ıslıktan yıkılmalı stad hakemıde baskı altına almalıyız alhımıze karalarda uzunsure tepkı vermelıyız sadece düz tezahuratla olmaz bu iş bıraz akıllı davranmak lazım
    • aseda  
    22 Ağustos 2012 | 18:25
    evimizde avantajlı sonuc alamazsak orda işimiz iyice zora girer 2-0 gibi gol yemeden net galibiyet almak lazım o da zor gibime geliyor inş hayırlısı neyse o olur
    • Ahmet  
    22 Ağustos 2012 | 18:24
    texas burada dimdik ayakta hoca merak etme !

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR