KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''Ozan'ın affedilmesi söz konusu değil''

17 Kasım 2012 | 12:31

5 yorum

6490 okunma

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, kadro dışı bırakılan yıldız futbolcusu Ozan İpek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarını değerlendirerek, Ozan İpek'in affedilmesi söz konusu olmadığını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, kadro dışı bırakılan yetenekli oyuncu Ozan İpek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Yaptığım hatanın bedelini ödüyorum. Ben şu an Bursaspor'un futbolcusuyum ve Bursasporluyum" açıklamalarını değerlendirerek, "Her zaman dediğimiz gibi futbolcular geçicidir, kalıcı olan her zaman için Bursaspor'dur. Ozan teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kaldı. Sözleşmeli futbolcumuzdur ancak affedilmesi ve tekrar takıma dönmesi söz konusu bile değil" dedi.

HER MAÇA AYNI CİDDİYET İLE ÇIKIYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde karşılaşacakları Nazilli Belediyespor maçını değerlendiren Eren, "Her karşılaşmaya aynı ciddiyet ile çıkıyoruz. Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. İşimizi sıkı tutup, turu geçmek istiyoruz. Olaya ciddi anlamda baktığımızda turu geçecek taraf biziz. Kupadaki hedefimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi final oynamak" dedi.

"GALİP GELECEĞİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK"

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahalarında oynayacakları Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına ilişkin ise Eren, "Bursaspor, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmadaki futbol ile kaliteli takım olduğunu gösterdi. Bu futbolumuzu devam ettirip, Pazar akşamı taraftarımızın da desteği ile galip geleceğimizden şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

 

    • adıgüzel  
    18 Kasım 2012 | 10:51
    neden af edilmesi söz konusu değil hani Bursasporun menfaatleri ön plandaydı ? Türkiyede sol acıkta ozan gibi futbolcumu var ? Bursaspor büyük bi klüp gerektiğinde af etmesini bilmeli... ders almış olacakki o acıklamaları yapmış koparıp atmaak kolay ozan ı seviyoruz ...
    • mkpaşalı  
    17 Kasım 2012 | 21:47
    sizi kim affetsin her yaptığınız hata.her transfer dönemi sinir felci geçirttirin,şikeden mahkeme kararıyla ceza yemiş adama her hafta forma verip gözümüze sokun,kırdığı cevizler kırkı geçmiş bir avantacıya tam yetki verip olacak transferleri bozdurun Ozan sizin yanınızda var ya,melek sayılır melek
    • Fatih Dönmez  
    17 Kasım 2012 | 14:22
    böyle futbolculara sallamak kolay ben de ozanın hemen affedilmesini istemiyorum ama hatalarından ders aldıysa neden affedilmesin hadi yine affedilmedi yerine adam alın o zaman ferhat ın ne zaman ne yapacağı belli değil ya da bişey olsa ferhata biz orda vedersonu mu izleyeceğiz ? önce planlarınızı yapın sonra futbolculara kapıyı gösterin.
    • Arnavut  
    17 Kasım 2012 | 12:57
    Kestelli Onu Ozan Düşünecekti. Sürünmeye Devam
    • Kestelliler  
    17 Kasım 2012 | 12:41
    -6
    Madem affedilmesi söz konusu bile değil. Takımda niye duruyor hala

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR