KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Lig ve kupa maçları ertelendi

06 Nisan 2015 | 16:29

11 yorum

7229 okunma

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, TFF Başkanı Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ, Türkiye Futbol Direktörü Terim ve Süper Lig'deki kulüplerin başkanları Fenerbahçe'ye yapılan saldırı için toplandı.

TFF ve Kulüpler Birliği toplantısından maçların 1 hafta kaydırılması kararı çıktı. Ancak 7 Haziran'daki genel seçimler dolayısıyla 31. hafta maçları hafta içinde oynanacak ve Süper Lig planlandığı gibi 31 Mayıs'ta sona erecek.

Bu hafta içi oynanması planlanan Türkiye Kupası maçları 14, 15, 16 Nisan'a kaydırıldı.

Süper Lig'de 27. Hafta maçları ise 17, 18, 19 Nisan'da oynanacak.

1 hafta kaydırılan Süper Lig'de 31. hafta maçları ise 12, 13, 14 Mayıs'ta hafta içi oynanacak ve lig planlandığı gibi 31 Mayıs'ta sona erecek.

 

    • 1616  
    07 Nisan 2015 | 14:41
    Ya bırakın bu işleri tamamen planlanmış 3 temmuz sürecinden sonra fenerin kendini aklaması için insanlara masum görünmesi için kendi tasarladığı bi plan ve o kadar büyütülcek bişey değil medya sizide şişirmiş anlaşılan şu yorumlara bak, iki tane taş atılmış hepsi o görmedinizmi tüfekle ateş ettiğinde camda öyle bir iz olabilirmi bildiğin taş izi o saçma o şekilde iz yapmaz fener kendi tasarladı kendi planı ve olay hiç büyütülcek bi olay değil tamamen medyanın şişirmesi bizim diyarbakırda yaşadıklarımızın onda biri değil.
    • berryroad  
    07 Nisan 2015 | 14:00
    bu çirkin olay istanbulun şımarık çocuklarından fb nin başına değil de anadolu takımlarından birinin başına gelmiş olsaydı ne ligler ertelenirdi ne de bu kadar haberini duyardık. zaten sıkıntı da bundan kaynaklanıyor. şayet insanlar futbol yüzünden bir otobüs dolusu gencecik insanın hayatına kastedecek duruma geldiyse zaten artık oynanmasın bu oyun bu ülkede. burada tetiği çeken taraftarsa kuşbeyinlinin tekidir yok terör amaçlıysa da fitneci namussuzun tekidir. peki bunu yapan taraftar da olsa teröristte olsa fb otobüsünü hedef almak nereden aklına geldi? bu soruyu her tarafından adaletsizlik akan, şikeyi legalleştirip meşru hale getiren, lig sıralamasını istediği gibi şekillendirip insanları, kentleri birbirine düşman eden, futbolu oyun olmaktan çıkarıp boğazına kadar pisliğe batmış bir tiyatro haline getiren tff si, medyası, yöneticisi, mhk si hepsi kendi kendine sorması gerekir. Adaletin olmadığı yerde kaos olur, nefret olur, düşmanlık olur. adaletin olduğu yerde de düzen olur, güven olur, kardeşlik olur. Allahım korudu da hem personeli hem fb li futbolcuları ailelerine ve çoluk çocuğuna bağışladı. İnşallah herkes aklını başına alır da ülkemizde bir daha böyle bir şey yaşanmaz. fb camiasına geçmiş olsun bir kez daha.
    • caner karaca  
    07 Nisan 2015 | 12:15
    Savcimizin şehid edilmesi... emniyet md. ne saldırı... kaos için ülkenin en önemli (sozde)spor kulübüne saldiri.. Amaç kaosa sürüklemek Allahım kahretsin sizi...
    • Alekey  
    07 Nisan 2015 | 11:34
    Fener'den ne kadar nefret etsemde, hiç kimsenin bu ülkeyi Afrika'ya çevirmeye hakkı yoktur. Herşeyden önce Türk'üz çok şükür. Otobüsün içinde Milli Topçularımızda vardı. Verilmiş sadakaları varmış. Allah çoluğuna çocuğuna bağışladı hepsini..

    Bizim Diyarbakır olayımızda da cana kasıt vardı arkadaşlar kabul ediyorum ama bu olay farklı bir olay. Gerçekten mermi isabet oetse, Bir otobüs dolusu İNSAN hayatını kaybedecekti. Her ne kadar Fenerli de olsalar insanlar sonuçta.

    Allah bu terör eylemcilerine imkan vermesin inşallah. Bugün onlara olsa, yarın bizim oyuncularımıza kasdetebilirler..
    • doktor  
    06 Nisan 2015 | 22:41
    eğer şöforun yanındakiler otobüsü durdurmamış olsaydı şu an koca bi takım yok olacaktı. 1 haftayı geç, lig biterdi, şu an hepimiz fb'li oyuncuların son durumlarını konuşuyo, yas tutuyo olurduk. Kesinlikle sıradan bir olay değil! saatte 100 km hızla giden otobüsü gece karanlığında pompalıyla tam da şöfere isabet ettirecek kişi kesinlikle sıradan biri olamaz. Dikkat edin amacı proveke değil, öyle olsa sıkardı bi cama ya da bi yere, adam direk şoförü hedef almış çünkü takımı yok etmek istiyor. Aziz'in köpekleri biriyle didişmiştir, onlar da böyle cevap vermiştir diye tahmin ediyorum. Futbolu futbol olmaktan çıkaran hepinizi Allah ıslah eylesin başka da bişe diyemiyorum.
    • mususi  
    06 Nisan 2015 | 21:04
    neresinden bakarsan bak sacmasapan bir karar. Olayin oldugu haftaki maclar oynaniyor 10 gun sonraki alakasiz takimlarin maclari erteleniyor.

    Son senelrde beyin ozurlulerce alinan kararlardan sadece birisi. Milettin cogu bunlarin arkasinda o yuzden kimse aglamasin.
    • Mustafa D.  
    06 Nisan 2015 | 19:47
    10
    tüm takımların maçı ertelendiği için adaletli bir karar alınmış (diyarbakır olaylarında nerdeydi bu tff diye de sormak lazım) ancak bu sadece olayı hafifletmek ve tramvanın atlatılması için alındı bence önemli olan derine inebilmek ve sebebi ortadan kaldırabilmek ülkenin çivisi çıkmak üzere
    • son teksasli  
    06 Nisan 2015 | 19:35
    Olan gariban Şöföre oluyor.
    • escobar  
    06 Nisan 2015 | 17:25
    Bu mesele sıradan bir taraftar meselesi değil, bu benim şahsi düşüncem.
    Bunun arkasında Dhkp-c denen şerefsiz terör örgütü olabilir. 100 km hızla giden bir araç var ve tam şoförün olduğu kısma mermi isabet ettiriliyor. Şöfor vruluyor, çünkü otobüsü şarampole yuvarlayıp büyük bir facia çıkartmak istiyorlar.

    Bu çocukların kökü kurutulmalı, hangi deliktelerse hepsini bir bir toplayıp atıcan hapishaneye. Ülkemizin düzenini bozmak için resmen savaş açtı pezevengler, bu olayda bir parmağı olabilir. Profesyonel bir iş bu.
    • escobar  
    06 Nisan 2015 | 17:13
    Ulan bu lanet ortamı oluşturan en büyük etmen yöneticilerdir. Onlarında kim olduğunu tüm futbol kamuoyu çok iyi biliyor, tanıyor.
    Bizim ülkemizde aptaldan bol ne var? gaza gelen hıyarın teki çıkar saçma sapan işlere kalkışır. Burası Türkiye kardeşim, yaşadığınızın ülkeyi iyi tanıyın. Elini atsan bi gerizekalıya çarparsın, ülkemi çok seviyorum ancak özeleştiri yapmalıyız. Bu kadar başı boş bi millet yok dünyada ya. Her bokun alası bizde var. Ertelesen ne yazar ki, yarın öbürgün bi kaç beyanettan sonra yine saçma sapan olaylara tanık olacağız.

    Ulan hergün cinayet haberi okumaktan psikolojim bozuldu, haksız mıyım arkadaşlar?
    • ages  
    06 Nisan 2015 | 17:00
    Yapılan saldırının tasvip edilcek hiçbir yönü yok ,fenerden ne kadar nefret etsem de olayın failleri en kısa sürede bulunmalı

    ister 1 hafta ertele ister 10 hafta farketmez, milletin içindeki öfkeyi kini ancak hakkı hakka teslim ederek yapabilirsin(3 temmuz süreciyle ilgili) bu da bana göre fbnin küme düşülmesiyle başlanması gereken bi olay,olay teror eylemiyse bile bu yapılmalı ki fenerli olmayanların büyük kısmı onlara nefret içinde bakmayı bıraksın,bi rakip olarak kabul edebilsin

    Süperlig in oynanmamasına ,maç izleyemeyecek olmama ne kadar üzülüyorsam,bu oyun artık bundan sonra belki tiyatro olmaktan cıkar ve belki bazılarının aklı başına gelir diye de bir o kadar seviniyorum,cünkü para güç medya halk desteği vs vs birçoğuna sahip olan üçüzlerle çok ta adaletli bir lig olmuyor çoğu zaman

    Bizim diyarbakır maçından sonra yaşananlar ve lig erteleme olmaması
    Fenerin başına gelenler ve ardından gelen lig erteleme kararı
    Aklınızın yeni mi başınıza geldi diye sorarlar adama
    Bizim ülkede spor siyaset vs birçok konuda adalet sadece bir saray adı başka birşey değil

    Bazen utanıyorum bu yüzsüzlerle,özeleştri yapamayanlarla aynı ülkede yaşadığım için,herşeyden önce insan olmak lazım,hakkı adaleti her zaman herkes için savunmak lazım işine gelince adalet isterim,işine gelmeyince susmak.konuları başka yerlere çekmek ancak insanlık dışı bir davranıştır olsa olsa

    Belki bu erteleme,fenerin ligden çekilmesine kadar gider(sebebiyet verdiği olay ne kadar kötü olursa olsun böyle bir sonuca birçok kişi çok sevinir sanırım)
    Onun ardından gs ve bjkde gider ve anadolu ligi kurulması için zemin hazırlanır belki, bu duruma ne kadar kendimi inandırmak istesem de çok zor birşey olduğunun farkındayım ama umarım ölmeden o günleri görebilirz ki,ligimiz adaletli olabilsin

    Ücüzlerden ve tffden adalet beklemek,deveye hendek atlatmakla aynı şey yani hiç beklenmemesi gereken birşey,onun için anadolu ligi kurulmasını şahsen şart olarak görüyorum,ne kadar maddi çöküntü yaşarsak yaşayalım,belki çok daha değeri düşecek ligimizin ama hiç umrum değil,adaleti hakkı herşeyden önde olması gerektiğine inanan biri olarak,varsın ligimizde hiç yıldız oyuncu göremeyelim bundan sonra ama ligimiz temiz olsun,oynadığımız oyundan zevk alalım ve adaletli olduğuna emin olalım,gerisi boş bence

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR