KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kongre ertelendi

07 Mayıs 2015 | 15:09

10 yorum

7477 okunma

Olağan Genel Kurul Toplantımızın ilk oturumu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 16 Mayıs 2015 Cumartesi gününe ertelendi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya yaptığı açıklamada saat:15:30 itibariyle Hazirun listesinde 23 üyenin imzasının bulunduğunu ve yeter sayıya ulaşılamadığı için Olağan Genel Kurul'un 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat:15:00'de Nilüfer Spor Salonu'nda çoğunluk aranmaksızın toplanacağını belirtti.

Kadir Şankaya sözlerini şöyle sürdürdü; "Değerli basın mensupları, değerli kongre üyeleri; Bursasporumuzun 51. Genel Kurul Toplantısını bugün yapmamız gerekiyordu. Ne yazık ki kuruluşumuzdan bugüne kadar ilk toplantıda sadece 1 defa toplanabildik. Kongremizi 16 Mayıs 2015 tarihine ertelemiş bulunuyoruz. Buradan 16 Mayıs'da yapılacak seçimde 4 başkan adayımıza da başarılar diliyoruz. Temennimiz hangisi Bursaspor için hayırlı ise onun başkan olmasıdır. Genel kurulumuzun seçecek olduğu başkan Bursaspor'un başkanıdır. Bu salonda galip gelen arkadaşımızı diğer kardeşlerimin gelip kutlaması gerekir, bunu da yapacaklarından eminim."

Galip Sakder: "Başkan adayları projelerini anlatacak"

11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 19.30'da Kültürpark içi Sadabad Sarayı'nda Divan Başkanlık Kurulu olarak bir toplantı düzenliyoruz. 4 başkan adayımızı da oraya davet edeceğiz. Hepsine 10'ar dakika söz hakkı vereceğiz. Kendi projelerini anlatacaklar. Burada kesinlikle sataşmalı bir ortam olmayacak, gayet güzel nezih bir ortam olacak. Pazartesi günü organize edeceğimiz yemek ve Genel Kurul Toplantımız Bursaspor'a yakışan bir şekilde olacaktır. Bununla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Ben Divan Kurulu üyelerimizden özellikle rica ediyorum, Pazartesi günü olacak toplantı için isimlerini bildirsinler. Bursaspor'a yakışır bir şekilde kılık kıyafetimizle Divan Kurulumuza ve kongremize bekliyoruz.

 Teksas.org

    • Mey Nur  
    10 Mayıs 2015 | 21:41
    Bir Timur Noyan rüzgarı estiriliyor..Bir zamanlar bu sayfalarda Körüstan rüzgarı da estirilmişti.
    • cinaralti16  
    09 Mayıs 2015 | 17:06
    ben bu isimlere karsiyim bende hic bi sekilde pozedif cagrisim yapmiyor
    bunlardan biri tesadufen de secilirse desdek olalim
    tek isdegim bu kim olursa olsun BASKANA desdek olalim yeter
    • Erhan Gönüllü  
    08 Mayıs 2015 | 20:55
    timur noyan ve mesut mestan'ın birleşeceği yönünde söylentiler var. umarım birleşirler güçlü bi başkan ve yönetim... ideal olur. Bursaspor'um hakkında hayırlısı neyse o olsun.
    • gerçek Bursaspor  
    08 Mayıs 2015 | 19:28
    Ben Başkan Recep bölükbaşı'nın son dakikada adaylıktan çekilmesini bekliyorum eger Bursasporu seviyorsa.Dert yandıgı parasızlık,reklamsızlık,sponsorsuzluk,gögüs reklamsızlık illetinden kulübü Timur Noyan'ın kurtaracagını göre göre(Timur Noyan hepsini hallettiğini 17 mayıs'ı beklediğini söylüyor) çekilmez ve inatla başkan olup Bursasporu Parasızlıga ve sponsorsuzluga mahkum ederse Recep başkandan bunun hesabını sormayan BursasporUN BÜYÜK TARAFTARINA YAZIKLAR OLSUN:
    • bold  
    08 Mayıs 2015 | 17:11
    Bursasporun çıtasını yukarıya taşıyacak bir aday göremiyorum adaylar içerisinde.
    • cinaralti16  
    07 Mayıs 2015 | 23:34
    ya kardesler simdiki nesil leplelinin nereden geldigini iyi biliyor
    yorumlar kisa vede oz olsun
    • cinaralti16  
    07 Mayıs 2015 | 23:09
    kirkor haklisinda degilsinde
    insan oglu cig sut emmisdir hazmetmesi zordur
    ALLAH askina o BASKANLIK koltuguna bi otursak biz ne yapariz ?
    • cinaralti16  
    07 Mayıs 2015 | 21:10
    kim secilirse secilsin baskana desdek olalim baskan adaylari dahil
    bize bizden fayda var Bursa ve de Bursasporumuz icin hayirlisi olsun
    ALLAH gani gani rahmet eylesin ibrahim Yazici baskanimizi
    bu ugurda hayatini hice saydi NUR icinde yat BASKAN
    • Yahsibey  
    07 Mayıs 2015 | 20:16
    Recep baskan ve mestanin ve digerlerinin birlesmesini diliyorum. Diliyorum ve istiyorum. Isterim ki Rahmetli Baskanin yönetiminde Bursasporun hukuk islerinden sorumlu üyesinin Baskan olmasini. Hepsinin bu isimde birlesmesini isterim. Yarin tekrar sampiyon olursak kendini ve sehrimizi savunacak bir baskanimiz olacak. Bursaspor delegelerine istihrahamim Ibrahim Yazicinin Kardesini isteyin! Rahmetli Baskanimizin yüksek tansiyon ve sekerden vefatina sebep olanlardan hesap sorun!!! Rahmetli Ibrahim Yazicinin yönetim kurulunda yer alan her keze ama herkeze suan baskanimizada istihraham ediyorum! Saygilarimla
    • ramazan kirkor  
    07 Mayıs 2015 | 18:37
    ben ömrüm boyunca ertelenmemiş bir Bursaspor kongresi anımsamıyorum.madem işiniz var ötekine de gelmeyin tam olsun.çoğunluk sağlanamamışmış sağlansa kaç yazar kötünün iyisini seçmek için koşturacaksınız son gün.bu arada kötümser değil gerçekçiyim.illa tek adamlara muhtaç bırakılıyor Bursaspor neden çünkü adamakıllı kafası çalışan ahlak abidesi über insan piyasada kalmamış varsa bile öne çıkarmazlar ya da bizzat kendisi çıkmaz lanet olsun deyip.sözün özü Bursasporun işi karanlık tesadüflere kalmış!nasıl mı yazıcı gibi dik ve oyunu kuralına göre oynayan hatta oyunun dışına çıkmaktan çekinmeyen çevresine kendini aşmayan adamları toplayıp krallar gibi kükreyen istanbul medyası ve takımlarının başkancıklarını tffyi mhkyi kale bile almayan sonuç odaklı siyaseti takıma sokmayan makam ziyaretini kendisine bekleyen salt billur olarak adamdan çok dinamite benzeyen beklenen mesih misali karanlık ve meçhul bir başkan lazım bize!

    bakın tekrar ediyorum mantıklı olan uzun vadede geleceği kurtarmak bugünden de ödün vermemek ancak aklı başında proje üreten adamı seçmezler popülist hönkürmeleri ya da şok çıkışları sever üyeler.

    eee bir yazıcı daha çıkar mı bilinmez hani daha bile aykırı adamlar vardır ama mevcut başkan adayları arasında olduğunu sanmıyorum.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR