KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Kazanmak zorundayız"

05 Aralık 2012 | 17:18

4 yorum

5241 okunma

Faslı defans oyuncumuz Michael Basser bu sezon ligde istenilen noktada olamadıklarını belirterek alınan sonuçlardan gerekli dersleri çıkartarak, sıkıntıyı aşmak için çok çalıştıklarını söyledi.

Orduspor maçı ile ilgili olarak Basser, "Orduspor bizim için çok önemli bir maç olacak. Şuan ligde beklediğimiz konumda değiliz. Bu maçı muhakkak kazanmak istiyoruz. Seri başlatmamız lazım. Ligde iyi konuma gelmek istiyoruz. Bir maçı kazandıktan sonra hemen ertesinde galibiyeti göstermemiz gerekiyor. Bu sezon üst üste maçlar kazanamadık. Bu açıkçası beni hayal kırıklığına uğratıyor. Nedenini bilmediğim şekilde puanları kaybettik. Bu hepimizi üzüyor" dedi.

Bir basın mensubunun "Önünde oynayan futbolcuların sık sık değişmesi seni nasıl etkiledi sorusuna Basser, " Şu an için problem yaratmıyor. Antrenmanlarda sürekli çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Tabii ki zordur sürekli farklı kişiler ile oynamak ama antrenmanlarda çok çalışarak bu sıkıntıyı azaltıyoruz" dedi.

"Kullandığı malzemelerde sürekli Bursaspor logosunu kullanıyorsun. Daha öncede böylemiydi yoksa Bursaspor senin için çok farklı bir kulüp mü?" sorusuna ise Basser " Ben kariyerim boyunca Fransa'da Nancy ve Bursaspor'da forma giydim. Benim için Bursaspor çok büyük bir kulüp. Burada hepimiz çok güzel arkadaşlıklar yaşıyoruz. Daha önce bu şekilde kullandığım malzemelerde takım logosunu kullanmıyordum" dedi.

"Ligin sonunda Bursaspor'u nerede göreceğiz?" sorusuna ise Basser, "Biz Bursaspor olarak ligi en üst sırada bitirmek istiyoruz. Yapmamız gereken şeyler var. Orduspor maçının kazanıp haftaya kaybedersek bu hedefe ulaşamayız. En büyük hedefimiz üst üste maçlarımızı kazanıp en iyi noktaya ulaşabilmek.

Fransa futbolu ile Türk futbolunu da karşılaştıran Basser ,Türk futbolunun fiziksel olarak çok daha üst düzeyde olduğunu belirtti.

 

    • sikko  
    06 Aralık 2012 | 20:28
    teksas ve tabi selim radikal tsc yeni kale eski texas neyse işte basser ' in kendine ve mesleğine duyduğu saygı kadar Bursaspora saygınız olsun. bor madeni var bizde ancak nükleer silah başlığımız yok. yeni marş ama adam gibi. eleştiri ancak tebessüm ettirip oturtanından pankartlar yazılar vs . neyse çok gerilerdeyiz taraftar olarak.
    • Mustafa D.  
    06 Aralık 2012 | 10:35
    adamın kariyeri boyunca önünde bukadar farklı adam oynamamıştır tam uyum sağlıcak sağaçık değişiyo
    • BUCALI  
    06 Aralık 2012 | 10:03
    bu adam iyi ya,şu bangura ,tagoe vs kurtulup 2 yabancı stoper bide hurşutu alsak zirveyi zorlucaz ama
    • inadına  
    05 Aralık 2012 | 23:41
    basser kendini tam gösteremedi önünde devamlı oynayan bir sağ açıkla inşallah efsane futbolcularımız arasına girebilecek kalitede bir oyuncu.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR