KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Hedef Avrupa kupaları"

30 Ekim 2013 | 09:29

11 yorum

6959 okunma

Lige kötü başlamalarına rağmen toparlandıklarını belirten İbrahim Öztürk, 'Hedef Avrupa kupaları. Bundan başka bir düşüncemiz olamaz' şeklinde konuştu.

Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk, Olay Spor'a önemli açıklamalar yaptı.

Lig de iyi bir çıkış yakaladıkları ve Teknik Direktör Christoph Daum'un takım üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu belirten İbrahim "Hocamız ilk geldiği vakit eksikleri gördü. İyi çalıştırdı. Biz de istediklerini yapma gayretindeyiz. Alışma dönemini geçirdik. Bundan sonra daha da iyi olacağına eminim. Bizim hedefimiz üst sıralarda olmak. Avrupa kupalarına gitmek her zaman hedef. Başka bir şey düşünülemez zaten. Kötü bir dönem geçirdik fakat biz de hedef hiçbir zaman değişmez" dedi.

OYNAMAMAK TABİ Kİ ZOR

'İyi bir aileyiz, takım içinde iyi bir birliktelik var' diyen İbrahim "Takım içersinde hiçbir sıkıntı yok. Oynayan oynamayan herkes mutlu. Ben de şuan kenarda bekliyorum. Futbolda böyle dönemler olur. Benim 6.yılım. Totel'de 150 maç oynayan birisiyim. Oynamaya alıştıktan sonra oynamamak tabii ki zor. Ben de oynamak istiyorum. Fırsat geldiği takdirde iyi değerlendireceğime inanıyorum. Sonuçta bu hocanın kararı. Ben formayı almak istiyorum. " şeklinde konuştu.

'BİZ 12 KİŞİYİZ BİZ'

Zorlu Fenerbahçe maçına da değinen kaptan şöyle konuştu: "Takımın öz güveni yerine geldi. Takım içinde birbirine inanan bir grup var. Kazanmak alışkanlık haline geldi. Aradaki puan farkını açmamamız gerekiyor. Hedefe gidiyorsak Fenerbahçe bunlardan biri. Ön büyük avantaj taraftarımız olacak. Sahaya 11 kişi değil 12 kişi çıkıyoruz. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İnanıyorum o gün iyi mücadele ederek Fenerbahçe'yi evine eli boş göndereceğiz"

TEPKİLER PİNTO'YU ETKİLEDİ

İbrahim, yabancı kontejyanına takıldığı içinkadroya giremeyen Pinto hakkında da konuştu. Şilili futbolcuyla moralinin bozuk olduğunu belirten tecrübeli futbolcu "Yabancı kontejyanından dolayı böyle bir sıkıntı var şimdi. Şuan bir şeyler doğru gidiyor. Pinto'ya da fazlasıyla ihtiyacımız var. Pinto bu takımın golcüsü. Belli bir süreç geçiriyor. Psikolojik durumunu anlıyoruz. Yapılan tepkilerde kendisini etkiledi. Bir geçiş dönemi yaşıyor. Biz gerçek Pinto'nun neler yaptığını çok iyi biliyoruz. O da kısa dönem içersinde iyi duruma gelecektir" diye konuştu.

 Olay Gazetesi

    • Bucali  
    31 Ekim 2013 | 08:03
    Bu da yenimi çıktı ne..Hep oynamayan adamlar demeç vermeye başladı.Şuan top oynuyoruz diyemiyorum bile,Avrupa'da harcarlar bizi
    • tXs ibo  
    31 Ekim 2013 | 07:19
    voyvodino diye bir takıma elendik birinci maçta yoksa trabzon gibi şimdi avrupa liginde oynuyorduk bak adamlar lider grubunda biz ise hedefimiz avrupa kupalarına katılmak diyoruz büyük düşünün kaptan büyük bak kaptanlıkta gitti neyin kafasındasınız daha çıkın şu semt takımını yenin adam gibi oynayın ...
    • BS16  
    30 Ekim 2013 | 18:08
    Hedef Avrupa kupaları değil her zaman şampiyonluk olmalı.
    • green  
    30 Ekim 2013 | 16:39
    eskişehir, kasımpaşa, sivas kadrolarını korur formunu da devam ettirirse avrupa kupaları bile gerçekçi bir hayal olmaktan çıkar. bu takımların hepsi bizden iyi an itibarı ile.
    • açıkkale merkez  
    30 Ekim 2013 | 15:52
    bu oyunla avrupada başarıyı geçtim avrupaya gitmek hayal. gerçekçi olmak lazım. kaspımapaşanın eses'in maçlarını bir izleyin. bu oyunla onları geçebilmemiz çok zor.
    • Kestelliler  
    30 Ekim 2013 | 13:54
    -11
    Hedefe baaaak bee :) Katılıp yine seneye yine 3 yemek içinmi ? Gerçi sende haklısın İbrahim bu kadroyla bazı şeyler ÇOK ZOR.
    • ŞİPTAR  
    30 Ekim 2013 | 13:18
    Bu kadro ve oyun anlayışıyla o da farkında şampiyonluk potasının kulbunu taşıyamıyacaklarını gerçekçi bir hedef koymuş hedef avrupa kupaları demiş ama bu şehrin , taraftarın,büyüklüğü 2010 şampiyonluğu, şuan da 50. Yıl olması, stadın 20 bin kombineli taraftarın tam destegi gibi etkenler ve her sezon şampiyonluk hedefi güden bir Bursa ocak yapılacak 2-3 kaliteli takviye ile bu taraftarı avrupa da kesmez ibram kaptan haberin ola...
    • asd  
    30 Ekim 2013 | 11:47
    ibrahim sen kesinlikle hakediyorsun bu formayı sonuna kadar arkandayız aldıgın paralar da helal olsun sana
    • Taha  
    30 Ekim 2013 | 11:46
    '' Gazeteci: Takım yorgun muydu?
    Mourinho: Yorgun mu? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil... '' misali olmalı sizinki gibi değil . Pinto profesyonel bir futbolcuysa ona göre davranıcak . Profesyonel topçu dediğin takımdan kovulmak için , gitmek için elinden geleni yapmaz . Profesyonel dediğin adam takımı için , klubü için , takım arkadaşlarının emeği için oynar . Profesyonellik ahlaktır . Gittiği her klüpte 1 sezon oynayan adamdan ben bişey beklemem . O yüzden kimse pintoyu savunmasın boşyere çünkü adam takımdan gitmek için elinden geleni yapıyo .
    • mst  
    30 Ekim 2013 | 10:11
    Olmaz kaptan avrupa kupalarına katılmak küçük takımların hedefi olabilir ama biz büyük takımız her sezona şampiyonluk parolasıyla başlamamız gerekiyo. . . Pintoya gelincede para almaya gelince çok profesyonel bi şekilde alıyo parasını ama oynamaya gelince bi amatör gibi psikolojim bozuk ayaklarına yatıyo kimse pintoyu korumaya kalkmasın. . .
    • junior  
    30 Ekim 2013 | 09:50
    23
    kusura bakma ibrahim ama dünyanın parasını alıyorsunuz. Pintonun veya herhangi biriniz etkileniyorsanız gidin terapi alın arkadaş. Millet asgari ücretle yıllarca hamallık yapıyor, nasıl ev geçiririm derdinde psikolojisi bozulmuyor. Profesyonel isen etkilenmeyeceksin, etkilenemezsin
    buna hakkın yok.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR