KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Fikstür avantajı

14 Ekim 2014 | 09:49

5 yorum

5730 okunma

Bursaspor 4 haftalık süreçte lige istediği gibi başlayamayan Eskişehirspor, Balıkesirspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. Timsah bu süreçte seri galibiyetler almak istiyor.

Sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk 5 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 9'uncu basamakta kendine yer bulan Bursaspor'u 4 haftalık süreçte dişine göre rakipler bekliyor. Yeşil Beyazlılar pazar günü ligin ilk haftasında Torku Konyaspor'u mağlup eden ve ardından gelen 4 haftada 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Eskişehirspor'u konuk edecek. Yeşil Beyazlılar Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri karşısında galip gelerek yeni bir başlangıç yapmak isteyecek.

DÖRT YENİLGİ ALDI

Bursaspor ardından 25 Ekim Cumartesi günü Balıkesirspor'a konuk olacak. İsmail Ertekin ile 2 yılda iki lig atlayıp 39 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Kırmızı Beyazlılar, istediği başlangıcı yapamadı. Sadece Galatasaray'ı mağlup eden Bal-Kes, 4 yenilgi aldı. Balıkesirspor ilk 5 hafta sonunda 3 puan ve -4 averajla son basamakta yer alıyor. Ertekin'in yanı sıra Kırmızı Beyazlı takımda Bursaspor'un eski oyuncuları Sercan Yıldırım ve İlhan Depe de forma giyiyor.

İKİSİ DE TOPARLANAMADI

Yeşil Beyazlılar'ın bir sonraki rakibi geçen sezon Roberto Carlos ile büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor. Yiğidolar da Eskişehirspor gibi 5 puanda yer alıyor. Sezona istediği gibi başlayamayan takımlar arasında yer alan Sivasspor, ilk galibiyetini geçen hafta Gençlerbirliği karşısında aldı. Bursaspor'un 4 haftalık süreçteki son rakibi ise Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Kayseri Erciyesspor, Lacivert Siyahlılar, ilk 5 haftada 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı ve galibiyetle tanışamadı. Erciyes ilk 5 hafta sonunda 3 puanla Balıkesirspor'un üstünde kendine yer bulabildi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • ŞİPTAR  
    15 Ekim 2014 | 09:47
    Bu 4 maçtan 12 puan toplanmalı kayıpsız geçilirse ilk 5 potasına da gireriz şehri de havaya sokarız
    • 16 BS 224 TEXAS  
    15 Ekim 2014 | 00:19
    Bunun neresi avantaj . 4 hafta arka arkaya can derdinde olan takımlarla oynuyorsun ve ardından fb.
    Kusura bakmayın Bursaspor bu 5 maçtan en fazla 5 veya 6 puan alabilir.
    Bu sezonda böylece 1 ileri 1 geri geçecek anlaşılan.
    Fikstür avantajı falan yoktur . Bunlar külliyen hikayedir.
    Gerçek ise rakip ayırmadan her hafta çıkar oynarsın ve üçer üçer puanları toplarsın.
    Bakın bakalım o zaman fikstürü takip eden kalıyor mu.
    Kendimizi avutmayalım. Şu anda Bursaspor la oynayan takımlar 3 puanı çantada keklik görüyorlar. Biz önce buna bir çare arayalım.
    ŞAMPİYON Bursaspor...................
    • adıgüzel  
    14 Ekim 2014 | 20:51
    takımımız güzel güzelde ortasada güven veren can alıcı ara paslar atan biri yok o yüzden gol yollarımız baya dar . sonuç belussi ya kendine gelir dümene gecer ya o görevi bir başkasına gecer ...
    • gecekondu  
    14 Ekim 2014 | 16:16
    -2
    Bursanında bu sene tadı yok..
    • UygarMeric  
    14 Ekim 2014 | 13:43
    14
    Hep dönüyorum 2010 mayısına.. Bizim için o ana kadar yaşanmış en büyük mutluluktu belki ama Türk futbolu içinde dönüm noktasıydı, belkide ilk defa bütün ülke sisteme güven duymaya başlamıştı çünkü şampiyonluk artık 3+1 in tekelinden çıkmış herkese "bizde yapabiliriz" güveni gelmişti. Ancak henüz 1 sene geçmeden patlayan şike skandalı her şeyi yerle yeksan etti ve kar topu büyüye büyüye bugün berbat bir lig kalitesine ve kolay takım görüntüsüne bürünen bir milli takıma kadar geldi. İstanbul zihniyeti futbola o kadar sirayet etmiş ki bir türlü çıkamıyoruz işin içinden ve bugün benim gördüğüm Anadolu takımları gözünü yine Bursaspora çevirdi, eğer Bursa atak davranıp yeniden kendi kalkınmasını yapabilirse kısa vadede Anadolu takımları orta vadede lig kalitesi uzun vadede milli takım kendini toparlayabilir. Bir nal bir at kurtarır, bir at bir yiğit kurtarır, bir yiğit bir memleket kurtarır demiş büyükler. Bursaspor kendi iç problemlerini çözer ve başarılarına kaldığı yerden devam ederse domino etkisi gibi bütün ülke futbolunda bir kıpırdanma olacak ve o kalkınma şimdi futbolcularımızın ayaklarının ucunda. Keşke ne kadar önemli olduklarını bilseler, ne kadar saçmalarlarsa saçmalasınlar onları desteklemeye onları göklere çıkarmaya onları hep omuzlar üstünde taşımaya ne kadar istekli olduğumuzu bilseler...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR