KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Eskiler heyecanlı

22 Kasım 2012 | 09:23

5 yorum

8061 okunma

MP Antalyaspor'un başarısı için ter döken Ali Tandoğan ve İbrahim Dağaşan, Bursaspor karşısında işlerinin kolay olmadığını ancak hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Tüm Bursaspor camiası cumartesi günkü MP Antalyaspor maçına kilitlenmiş durumda. Alınabilecek galibiyetin Bursaspor’un nasıl bir anda zirveye yaklaştıracağı apaçık ortada. Bu 90 dakikadan çıkarılacak 3 puan hem takımı ciddi bir şekilde havaya sokacak, hem de camiada Twente maçından sonra burkulan yürekler yeniden canlanmış olacak. Tabii ki karşıda da ciddi bir rakip var. Bu sezon çarpıcı sonuçlara imzasını atan kırmızı beyazlılar’daki eski Bursasporlulara bu zorlu maçı soralım istedik. İşte İbrahim Dağaşan ve Ali Tandoğan’ın söyledikleri:
 
AİSSATİ BATALLA’NIN DEĞİŞİK VERSİYONU
Ali Tandoğan’ın, Antalyaspor’un yabancıları için yaptığı yorum dikkat çekici.
 
“Süper bir maç olacak. Tempolu, çekişmeli geçer. Bursaspor kendi evinin avantajını kullanmak isteyecektir fakat biz ona göre bir oyun sistemiyle mücadele edeceğiz. Tabii ki galibiyet istiyoruz. Bursaspor’da yaşadığımız şampiyonluk dönemindeki gibi bir uyum yakaladık Antalyaspor’da. Arkadaşlık, uyum süper. Herkes birbirlerinin açıklarını kapatıyor. Bu doğal olarak oyun kalitemize de yansıyor. Herkes Aissati ve Diarra’yı konuşuyor.”
 
TARAFTARLA KUCAKLAŞACAĞIM
“İkisi de çok kaliteli futbolcular. Aissati, Batalla’nın değişik bir versiyonu. Çabuk, oyun zekası çok iyi. Takıma ciddi katkı sağlıyor. Diarra ise ufak tefek ama çok çabuk bir futbolcu. Savunmalarının ona dikkat etmesi gerekiyor. Antalyaspor’un bu duruma gelmesinde önemli işler yaptılar. Bir kez daha Bursa Atatürk Stadı’na çıkacak olmanın heyacanını yaşıyorum. Kucaklaşmak istiyorum taraftarlarla. Onlar benim için her zaman farklı. “
 
HERKES BU MAÇI İZLESİN
İbrahim Dağaşan’ın futbolseverlere bir çağrısı var.
 
“Bu sezon iyi bir çıkış yakaladık. Bunun ana nedeni birbirlerini tamamlayan oyunculardan oluşmamız. İstikrar sorunumuz vardı bunu çözdük. Bunun devamını getirmek istiyoruz. 5-3 mağlup olduğumuz Beşiktaş maçını aşırı cesaretten dolayı kaybettik. Ofansif olarak iyiydik fakat geride çok hata yaptık. Bursaspor maçı çok zor geçecek. Çünkü karşımızda da iyi bir takım var. Bursa’nın da bu maça hem takım olarak hem de taraftar olarak hazırlık içinde olduğunu duyduk.”
 
HAYATIMIN BİR PARÇASI
“Bursaspor taraftarı takımı üzerinde her zaman etkilidir. Biz buna alışığız fakat tedbirli olmamız gerekiyor. Taraftarın güzelliğinin maça da yansıyacağını düşünüyorum. Ben bu maçı herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Eminim büyük zevk alacaklar. İyi bir kapışma olacak. Zaten gerek Bursaspor’un gerekse bizim maçlarımız bugüne kadar hep yüksek tempoda geçti. Kazanmayı isteyen iki takımın mücadelesinin nasıl geçeceğini söylememe herhalde gerek yok. Yeşil beyazlı forma ile 4 sezonum geçti. Bursaspor hayatımın bir parçası. O stada çıktığım vakit etkilenmiyorum dersem zaten yalan söylemiş olurum. “

 Olay Gazetesi

    • hakan  
    24 Kasım 2012 | 16:24
    şampiyonlukta katkısı olmuş bir isim.
    • erva  
    23 Kasım 2012 | 22:21
    -1
    ali tandoğan.......... ali tandoğan..... ali tandoğan..... ali tandoğan.....
    Bursalı aliii Bursalı aliii Bursalı aliii Bursalı aliii.
    • Chuck  
    23 Kasım 2012 | 03:42
    Kestelli kardeş ne desin adamlar şimdi Bursa bize her maç boruyu döşüyor mu desin? :D
    • Kestelliler  
    22 Kasım 2012 | 17:01
    10
    Bunlarda iyiki bu sene 2inci olarak devam ediyorlar neymiş Bursasporla aramızdaki maçlar genellikle çekişmeli geçti :D Her sene koyduğumuz maç nasıl çekişmeli geçiyor . Bunları bir 3-4 fark atıp Eski Bursasporu hatırlatmak lazım ..
    • Fatih Dönmez  
    22 Kasım 2012 | 09:51
    17
    eski futbolcularımızı bir kez daha tribüne çağırırız nolucak

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR