KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

En iyi zemin Bursa'da

10 Ocak 2015 | 09:42

4 yorum

7572 okunma

Bursa Atatürk Stadı'nın zemininin sırrı araştırılmaya devam ediyor. Zemin sorumlusu Muhittin İpek ve Ziraat Mühendisi Mehmet Turan, çıkan bu eserin sırrının iyi bir ekip olmaktan geçtiğini söyledi. Her iki yetkili de şu ifadeyi kullandı:

BİZ ÇOK İYİ BİR EKİBİZ

Türkiye'nin en iyi zeminine sahip Bursa Atatürk Stadı, yayıncı kuruluşun da dikkatini çekti. Lig TV'nin yaptığı haberde stat zemin sorumlusu Muhittin İpek ile Ziraat Mühendisi Mehmet Turan, önemli açıklamalar yaptı. Muhittin İpek, "İyi bir ekibiz. Elimizde son teknolojinin en gelişmiş makineleri var. Yerinde kullanırsanız ve ekibiniz iyiyse bu eser meydana çıkıyor. Bursa 4 mevsimi yaşayan bir şehir. Trabzonspor maçında metre kareye neredeyse 100 litreye yakın yağmur yağdı. Samsunspor maçı kar yağışlıydı. TFF'yi aradılar. Bu maç bu statta oynanır mı diye. Burası Bursa dendi. Biz de o şekilde hazırladık. Biz çok iyi bir ekibiz" ifadelerini kullandı.

250-300 BİN ARASI DEĞİŞİYOR

İpek, konuşmasına şöyle devam etti: "Her yerin zemin şartları ayrı. Ona göre gübre, malzeme ve eleman seçiyoruz. Futbolda futbolcuya büyük yatırımlar yapılıyor ama zemine yatırım yapılmıyor. Futbolcular benim yüzümden sakatlanırsa çok üzülürüm. Geleceklerine mani olmuş ve ekmek parasıyla oynamış oluruz. Hocamızı Şenol Güneş ve futbolcuların da her zaman görüşünü alıyoruz. Antrenman sahası ve statları aynı düzeyde yapmaya çalışıyoruz" dedi. Mehmet Turan ise, "Bir sahanın senelik bakımı 250 ile 300 bin lira arasında değişiyor. Biz her zaman yeniliklere bakıyoruz ve bir adım önden gidiyoruz. Devamlı meteorolojiyi takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • yesil bursali  
    11 Ocak 2015 | 17:07
    Bursasporu Bursa belediye yapmak istiyorlar uyanin!!!!
    • S.Bozan16  
    10 Ocak 2015 | 11:55
    11
    Emegı gecenlere tesekkur eder,saygılar sunarım gercekten cok ıyı calısıyorsunuz.
    • cinaralti  
    10 Ocak 2015 | 11:43
    11
    kim anlatirsa anlatsin maci saha zeminine deginmeden gecemiyor
    herkezin emegine saglik tesekurler bizlere gurur veriyorsunuz.
    • omer  
    10 Ocak 2015 | 10:27
    18
    aynı ekıbın yenı stadta çalışması lazım ve ilk hangi firma yaptıysa bu işi tekrar o yapmalı...fanteziye gerek yok bence...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR