KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Çok çalışıyorum"

05 Kasım 2013 | 14:45

6 yorum

6639 okunma

Genç oyuncumuz Enes Ünal antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Genç forvetimiz Enes Ünal antrenman sonrası saha kenarında yapılan basın toplantısında soruları yanıtladı.

Fikstür gereği sürekli zorlu serilerin birbirini takip ettiğini belirten genç oyuncumuz Enes Ünal, üst üste oynanacak maçlarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

"Her Maçı Ayrı Düşünüyoruz"

"Sivasspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor ile oynayacağımız zorlu bir seri başlıyor. Ancak biz maçları birlikte değil hafta hafta düşünüyoruz. Özellikle son dakika golüyle yenildiğimiz Fenerbahçe karşılaşmasına gerçekten çok iyi hazırlandık. Çok iyi mücadele ettiğimizi de düşünüyorum. Ama sonuç istenildiği gibi olmadı. Bu yenilgiyi takım olarak ileriki maçlarda telafi edeceğimizden hiç şüphemiz yok."

"İyi Bir Sonuç Alacağız"

"Şimdi 11.haftada, Cumartesi günü deplasmanda son haftalarda çıkış yakalayan Sivasspor ile mücadele edeceğiz. Oradan taraftarımızı mutlu edecek bir sonuç alacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bursaspor ile Sivasspor arasındaki maçlar bugüne kadar sürekli büyük çekişmelere sahne olmuştu. Yine olacaktır."

"Çok Çalışıyorum"

"16 yaşındayım. Futbolculuk yaşamının ilk adımlarını atıyorum diyebilirim. Teknik Direktörümüz Daum ve yardımcıları benim ile her antrenman sonrası özel ilgileniyorlar ve özel antrenman yaptırıyorlar. Benden takımın ve taraftarların beklentilerinin farkındayım. Bu nedenle de üzerimdeki sorumluluğun farkındayım. Bu çalışmaların ise bana büyük katkı sağladığını düşünüyorum. İlk antrenmana çıkan Enes Ünal ile bugünkü Enes Ünal arasında çok fark var. En azından kendimi daha kuvvetli hissediyorum. Önümüzdeki günlerde daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum."

"Babamın Uyarılarını Dinliyorum"

"Babam eski futbolcu. Bursaspor'un kaptanı olduğunu herkes biliyor. Ancak bana oynadığım futbol ve oyunla ilgili olarak yorum yapmıyor. Gözle görülür bir hatam olduğunda bunu bir daha tekrarlamamam için uyarılarda elbette bulunuyor. Babam genellikle bana saha içindeki oyunumdan çok saha dışında nasıl davranmam gerektiği yönünde uyarıları oluyor. Ben de onları can kulağı ile dinleyip, söylediklerini uygulamaya çalışıyorum."

"Taraftarımız Bana Güveniyor"

"Ben 12 yaşından bu yana Bursaspor formasını giyiyorum. Taraftarlarımız bu nedenle beni çok kısa sürede kabul etti ve bağrına bastı. Bu davranışta bana maçlarda büyük bir sorumluluk yüklüyor. O nedenle görev aldığım her bölümde en iyisini yapabilmek için herşeyimi ortaya koymaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde, haftalarda daha iyi olacağıma inanıyorum."

"Kendimi Hep Hazır Hissediyorum"

"Ben kendimi hazır hissediyorum. Ancak şu unutulmamalı ben henüz 16 yaşındayım. Herkesin söylediği gibi benim fiziksel gelişmem 18 yaşında tamamlanacak. Maçlarda üzerimde pek baskı hissetmiyorum. Verebileceğimin en iyisini vermeye çalışıyorum. Ama Kayserispor karşılaşmasında üst üste iki top kaybedince o an bir baskı hissettim. Ama Tuncay ağabeyimin uyarısıyla ondan kısa sürede kurtuldum.'

"Kötü gidiş sonrasında üst üste 3 maçımızı kazandık ve yukarı sıralara doğru yükseldik. Bu çıkış yeniden başlayacaktır. Biz buna takım olarak inanıyoruz. Taraftarlarımızda buna inanıp bize destek olsunlar"

 Bursaspor.org.tr

    • TunaTexas  
    08 Kasım 2013 | 11:42
    -1
    Çok çalışman gerektiğinin farkındasın.
    Şanslısın...alt yapıda senden daha iyi olan adamlar kadroya giremiyor.basın ve taraftarımızın sevgisini iyi değerlendir kendini geliştir.çabuklaş ve kuvvetlen...
    • bursasporum  
    07 Kasım 2013 | 15:37
    Kardesim guveniyoruz sana pinto , Sestak bunlar gecidi..16 sindan 36 sina kadar terlet bu formayi Rabbimin izni ile..
    • hakkı  
    05 Kasım 2013 | 22:20
    sen yınede cok calıs tuncay abınıde dınleme cok ıyı olcan sadece Bursalı ve Bursasporlulugu dusun
    • hakkı  
    05 Kasım 2013 | 22:01
    sen yınede cok calıs tuncay abınıde dınleme cok ıyı olcan sadece Bursalı ve Bursasporlulugu dusun
    • eymen  
    05 Kasım 2013 | 21:10
    her gecen gün futbolunun daha fazla üstüne koyacağına ve Bursaspor'umuzun unutulmazları arasında yerini alacağına yürekten inanıyoruz evlat sen devam et biz hep yanındayız
    • EMRE TOKA  
    05 Kasım 2013 | 17:52
    Helal kardeşim sana güveniyoruz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR