KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Çim ekibi İzmir'deydi

11 Aralık 2012 | 15:22

3 yorum

6491 okunma

Bursaspor çim ekibi, Türkiye Kupası 5'inci Tur maçının oynanacağı Alsancak Stadı'nın yağmur nedeniyle bozulan zeminini düzeltmek için İzmir'e gönderildi.

Ekip, saatler süren çalışma sonucunda sahayı hazır hale getirdi.

DEVRE ARASINDA DA ÇALIŞTILAR

Bursaspor Stat Müdürü Varol Çorapçıgil ve çim ekibinin sorumlusu Muhittin İpek'in önderliğindeki yedi kişilik ekip Bursa'dan getirdikleri ekipmanlarla suyla kaplı zemini oynanabilir hale getirdi. Bursaspor Kulübü görevlileri, maçın devre arasında da bozulan zemini düzeltmek için çalıştı.

MUSA HASRET GİDERDİ

Altay'da yetişen Bursasporlu Musa Çağıran, eski takımına karşı mücadele etti. Altay taraftarları, maçtan önce eski futbolcularına tribüne çağırarak destekte bulundu. Musa da bu jeste alkışlarla karşılık verdi.

OZAN TUFAN FORMAYA KAVUŞTU

UEFA Kupası ön elemesinde Bursaspor'un 6-0 kazandığı Kups Kuopio maçında yeşil beyazlı formayı ilk kez giyen ve o karşılaşmada attığı golle UEFA tarihinin en genç gol atan futbolcusu unvanını elde eden Ozan Tufan, Altay maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

 

    • curvali  
    12 Aralık 2012 | 09:23
    O degilde son ordu macında bizim zeminde pek iyi görünmedi, gözüme, maca ender gidenlerden biri olarak diyebilirim ki, yer yer topraklasan yerler vardı, özellikle kapalı kale arkasıyla numaralı tribünün birlestigi yerin önünde
    • Yusuf Safa Yalçın  
    12 Aralık 2012 | 07:51
    Lütfen sayın idareci ve yönetiçiler Bursaspor Divan kurulu başkanı bu çim ekibini ödüllendirin ve kaptırmayın.
    • Veli AK  
    11 Aralık 2012 | 18:12
    Şu Ozan ın neden dakika almadığını anlamıyorum , sanki önünde Daniel Alves le Lahm var da kesemiyor !

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR