KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Başkan adayları projelerini anlattı

12 Mayıs 2015 | 09:33

24 yorum

12337 okunma

Başkan adaylarının projelerini anlattığını Olağanüstü Divan Kurulu toplantısı Kültürpark içinde bulunan Sadabad Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Divan Kurulu üyelerimizin yanısıra, yönetim kurulu üyelerimiz, başkan adayları, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Turgay Aydın, İl Emniyet Müdürümüz Selami Yıldız da katıldı.

Divan Başkanlık Kurulu, yönetim kurulu üyelerimize görev süreleri boyunca Bursaspor'a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Mesut Mestan: "Adaylara başarılar diliyorum"

Başkan adaylığından bugün çekilen Mesut Mestan, Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada yöneticilik yaptığı dönemdeki katkılarını divan başkanlık kuruluna dosya halinde sundu. Mestan, "Sizlerin karşısında olmak her zaman bana gurur vermiştir. Benim hakkımda konuşulan konular hakkında belgeleri divana sunmak istiyorum. Ben evrak ve belgelerimle hazırlıklı geldim. Hatırlanacağı gibi 2003 yılından bugüne kadar 5 dönem yöneticilik yaptım. Yöneticilik yaptığım dönemlerde katkılar sağladık. Bir kısmını aldım, bir kısmını bağış yaptım. Aday olan diğer değerli 3 başkan adayımıza başarılar diliyorum. Seçilen başkan bizim başkanımızdır. Başarılar diliyorum" dedi.

Timur Noyan: "Kim kazanırsa kazansın mutlaka Bursaspor kazanmalı"

Başkan adayı Timur Noyan Divan Kurulu üyelerine yaptığı konuşmada "Uzun bir aradan sonra sizlerle olmak beni çok mutlu etti" dedi.

Amacının bilgi ve tecrübelerini aktarmak olduğunu belirten Noyan, " Genel Kurul'da seçilirsem benim için unutulmaz bir hatıra ve mutluluk olacaktır. Bilgi ve birikimlerimi vereceğim. Bildiğiniz gibi İstanbul takımları nihayetinde semt takımları. Bursa'mız yaklaşık 16 milyar dolar ticaretiyle, turizmi, tarımı ile dünyada ender rastlanan kentlerden birisi. Sporun tüm dallarında rekabet edici bir Bursaspor yaratmak istiyoruz. 1996 yılında çok heyecanlı bir seçim çalışması yapmıştık. O sene ilk defa Bursaspor'umuzu borçsuz yapmıştık. O günkü arşivlere baktığınız zaman şunu göreceğiz. Bu transfer politikaları devam ederse önümüzdeki yıllarda tüm kulüplerin iflas edeceğini söylemiştik. Bugün diğer İstanbul takımları dahil olmak üzere tüm kulüpler sıkıntı içerisinde. Araştırmalarımızda şunu gördüm. Brezilya'dan 250 bin dolara oynayan futbolcu Türkiye'ye 2.5 milyon dolar gibi fiyatlara geliyor. Aradaki fark nerelere gidiyor? Sonuç itibariyle bilançoları kimsenin tutturamadığını görüyoruz. Hatta söylemim var. İçeride 5 dışarıda 3 gol atan Bursaspor yaratmak. Şehir olarak hepimiz birlikte hareket edersek, sahip çıkarsak başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Kim kazanırsa kazansın mutlaka Bursaspor kazanmalı. İstanbul kulüplerinin hayal edemediği imkanlara sahip olabiliriz. Belediye kendi imkanları ile bize muhteşem bir stadyum hazırladı. Bursaspor'umuza gelirlerini verdi. Altyapı ile ilgili birçok çalışmalarımız var. Profesyonel hocalarımız ile oturduk konuştuk. Kendi iç dinamiklerimizden nasıl faydalanacağız" dedi.

Cüneyt Özkan: "Geleceğe Yönelik Bursaspor Oluşturmalıyız"

Başkan adayı Timur Noyan'ın ardından bir diğer başkan adayı Cüneyt Özkan üyelere seslendi. Birçok projesini divan üyelerine aktaran Özkan, "Ben sizlere projelerimden bahsetmek istiyorum. Eğer genel kurulu seçimi kazandığımız durumunda. Önceliğimiz iki adet sponsorumuz ile imzalar atarak kulübün ödemelerini yapmak olacak. Mevcut Hocamız ile devam etmek istiyoruz. Biz adaylığımız süresince etik olmayacağı için görüşme talebinde bulunmadık. Öncelik onun taleplerini dinlemek ve onunla devam etmek olacaktır. Çok ciddi performans gösteren Fernandao'nun bonservisini almak ve takımımızda devamlılık arzu ediyoruz. Biz Bursaspor'u sadece 3 yıllık yönetecek bir yönetim düşünmedik. Geleceğe yönelik bir Bursaspor'u oluşturmaya çalışacağız. Bursaspor geleceği için Bursaspor anayasasını ortaya koyduk. Tüzük değişikliği, taraftar meclisi, çocuk kulübü, Bursaspor sosyal tesisi, Bursaspor Müzesi, Bursastore, taraftar kart, Bursaspor Radyosu gibi projelerimiz var" dedi.

Recep Bölükbaşı: "Geçen yıl ne söz verdiysek yerine getirdik"

Başkanımız Recep Bölükbaşı son sözü alan başkan adayı oldu. Bursaspor'un büyük bir ivmeyle yol aldığını ve hızla giden arabanın frene basıp şoför değiştirmesinin doğru olmayacağını belirtti.

Sözlerine iki başkan adayına teşekkür ederek başlayan Başkan Bölükbaşı, " İki aday arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Çünkü ileriki dönemde neler yapmak istediklerini madde madde anlattılar. Bir Bursasporlu olarak beni çok mutlu etti. Biz göreve geldiğimizde taraftar bölünmüş, ekonomik sıkıntılara girmiş bir Bursaspor vardı. Rahmetli başkanımız demişti borcumuzda yok alacağımızda yok. Devrederken bir miktar para bırakmıştık. Aradan 1 yıl geçtikten sonra karamsar bir Bursaspor vardı. Sizler bize teveccüh gösterdiniz ve başkanlığa geldik. Çok büyük sıkıntılar vardı. O sıkıntıları çok şükür sizin verdiğiniz görev ve destekle herkesin 2-3 ay sonra bırakırlar. Küme düşerler dediği süreçte biz aslanlar gibi gece gündüz çalışarak sizden aldığımız destekle gemiye bindik ve bir sene geçtikten sonra gemiyi sağ salim yerine ulaştırdık. Boş bir gemi vardı şimdi içinde değerler var.

Divan Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya gecenin sonunda tüm başkan adaylarını sahneye çağırdı ve seçimde başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

Timur Noyan'nın konuşmasının tamamını izlemek için tıklayın...

Cüneyt Özkan'nın konuşmasının tamamını izlemekiçin tıklayın...

Recep Bölükbaşı'nın konuşmasının tamamını izlemek için tıklayın...

 Bursaspor.org.tr

    • karamürsel  
    13 Mayıs 2015 | 17:36
    batalla yı isteyenler nerde............
    • ages  
    13 Mayıs 2015 | 15:05
    Cüneyt Özkan:iyi bir Bursasporlu olabilir ama Başkanlık yapabilcek biri mi,tartışılır

    Timur noyan:bunca zaman nerdeydi diye sormak istiyorum kendisine,Bursaspor nice zor dönemler geçirirken niye sahip çıkmadı kendisi,paralı başkan fln diyosunuz da,biz ne başkanlar gördük Bu oyunlara gelmeyin diyorum sadece

    Recep Bölükbaşı:Bencede pek dik duruşlubiri değil,açıkçası konuşmasının bazi yerlerini hiç beğenmedim dün,üslubu yanlıştı bence

    Sonuç olarak:3 adayi da Bursaspora başkan olarak yakıştiramiyorum ,efsane baskan ibrahim yazıcının yerini kesinlikle tutamazlar,kötünün iyisi olarak Bölükbaşı seçimi kazanır diyorum
    • karamürsel  
    13 Mayıs 2015 | 14:40
    olur olur gibi aç köpekler olduğu müddetçe kulupte aç başkanlar olur..çocuk sen daha babanda iken biz Bursaspor maçlarını seyrediyorduk..eminimki sen 3 ay sonra recep seçilirse ki olmayacak..ona küfredeceksin..
    • serkann1963  
    13 Mayıs 2015 | 11:49
    Timur noyanın tek lafı yetti onlar (istanbulun 3 takım) hepsi sent takımı biz ise şehir takımıyız bence bu bile yeter timur noyan için
    • olur olur..  
    13 Mayıs 2015 | 11:39
    Adam demis baskan cezasini cebinden mi odedi. Sen evinde annene babana karina cocuguna bacina soyleyemedigin kufurleri stadda ediyorsun da klube gelen cezayi sen mi veriyorsun. Ne antenler var ya.

    Biz degismedigimiz surece klup degismez bunu aklinizdan cikarmayin
    • Mmdof  
    13 Mayıs 2015 | 10:44
    -4
    Burada, Bursaspor delegelerinin tavrı da oylanacak.Rüzgara göre yön alan kaypak tavrı mı yoksa vefa gibi manevi değere önem verdiği mi? En zor zamanında değil elini ,gövdesini taşına altına koyanı mı,yoksa şişirilmiş,Bursasporluluğu bile tartşmalı olan birini tercih edecek.Aynı hatayı(Körüstan olayı) tekrarlayanlara aptal denmez de ne denir.
    • karamursel  
    13 Mayıs 2015 | 09:32
    evet Bursasporu sevenler recep in yalanlarına bir yenisi daha eklendi..belluchi nin uzattık dedi bugün görülüyorki otomatik uzuyor sözleşme ve bu adam Bursaspor başkanlığına aday ve bunuda destekleyenler var yazık ya Bursaspurumuza yazık...birde recep şuna cevap verirmi yalancı..fb maçında tff den kendisine gelen 30.000 tl para cezasını kendi cebinden mi ödedi..kesinlikle hayır bu parayı kulup ödedi..yani benim senin bizim paramızdan..böyle başkan istemiyoruz..........
    • mcan  
    12 Mayıs 2015 | 23:39
    11
    arkadaslar senol hocanın kalmasını istiyorsanız recepe oy vermeyin senol hoca noyalla goruserek rengini belli etti daha takıma kamp yeri ayarlayamayan adam bu kulubu nasıl ileri tasıyacak bunlar hep rant için atıp tutuyo
    • mususi  
    12 Mayıs 2015 | 18:37
    10
    fabrikalardan gelen para altyapinin yillik giderinden fazlaydi. Cahil cahil konusuyorsunuz biraz kafanizi kullanin. Adam kimseye sormadan Bursaspor'un malini satiyor, hic mi basmiyor hakikaten?
    • bursa 1963  
    12 Mayıs 2015 | 17:56
    12
    paralı başkan gerisi yalan oyuncu calışan paralırını alamıyo bırak bu işleri paralı başkan gerisi yalan
    • mcan  
    12 Mayıs 2015 | 17:34
    13
    arkadaslar tuturmussunuz o cinconlu oburu fenerli bırakın bunları buyuk Bursasporlu diye korustanı getirdiniz de ne oldu bos lafların usağı olmayın bolükbaşı akıllı olsaydı fernandao u sezon basında ucuza almıştı şimdi söyleyin kim büyük Bursalı Bursalıyım deyipte bir kurus para vermeyip atıp tutan mı
    • bravo  
    12 Mayıs 2015 | 17:30
    -4
    Herkes bir seyler atip tutuyior yine yorumlara masallah neymia fabrikalar satilmis ta paralar nereye gitmis o fabrikalardan kac yildir para gelmiyor bilgisi olan var mi bu takimin hic gideri yok zaten satilan fabrikanin paralari yenmiştir kesin degil mi boş konuşan arkadaşlar takim dort dortluk top oynasin herkes aday takim boka batsin aday yok bu kulube kan degisimi yaramaz evet tff ye belki gereken tavir gosterilmiyor gosterenin de hali belli kimse umursamiyor gereksiz ceza almanin anlami var mi ?
    • karamürsel  
    12 Mayıs 2015 | 16:19
    taşın altına elini koyan recep bölükbaşı taşın üstüne çıktı arkadaşlar...fabrikalarda altıkları..cep telefonu faturasını kulunun ödemesi..harcırah alması ile taşın üstündedir..inanamıyorum sizlere bu takıma böyle başkanı yakıştıranlara inanamıyorum..ama sizler körüstanıda böyle desteklediniz..
    • Yeşil Beyaz  
    12 Mayıs 2015 | 15:09
    Arkadaş Halen Recep BÖLÜKBAŞI Diye Tutturan İnsanlar Var Ya Hayret Ediyorum Kongre Sürecinde Öfkesinden Yeri Göğü İnletmeye Calışan Kişi Bu Takıma Onca Hata Yapan Tff Ye Sesini Bile Cıkaramıyo Herseyi Geçtim Şu Kişiyi Destekleyenler Bunu Göremiyo Ya Ona Üzülüyo İnsan...
    • uqur1963  
    12 Mayıs 2015 | 14:08
    -5
    ya arkadaşlar bırakın bu işleri. çok övdüğünüz timur noyan geçen sene nerdeydi. kulubun markası zaten her geçen gün yükseliyor. bu zamanda herkes olur başkan. bu kulubun suan yeni stadla birlikte zaten sponsorluk reklam vs. sorunu kalmaz. cok Bursaspor sevdalısıydı madem geçen sene cıkacaktı taşın altına elini koycaktı noyan efendi. arkadaş plandan bahsetmiş ne planı var noyanın ne konustu dün aksam somut elinde neyi vardı. opel sinpaş falan hepsi hikaye klasik seçim vaadleri bunlar. cüneyt özkanın dediği gibi göstersin belgeleri butun Bursa görsün. inanmayın artık böyle şeylere. 50 milyon dolarmış geçsin bu işleri. benim başkanım bölükbaşıdır. her durumda taşın altına elini koyan adamdır. iyi günde herkes iyi. cüneyt özkanında Bursasporluluğundan gram şüphem yok başkan olsun ayakta alkışlar sonuna kadar desteklerim.

    Bursaspor BursasporLULARINDIR!
    • hacı murat  
    12 Mayıs 2015 | 11:41
    sayın başkan geçen kongredeki sözlerini hatırla ben sizden sadece 1 sene başkanlık istiyorum demiştin.Şimdi ne değişti de talip oldun tekrar rantmı arttı.
    • mert can  
    12 Mayıs 2015 | 11:28
    13
    akşam yapılan konuşmaları dinledikten sonra artık aklımda bir şüphe kalmadı. adaylar içinde tartışmasız en iyisi timur noyan. umarım seçilir. recep başkan ve cüneyt özkan'ın herhangi elle tutulur bir planları olduğunu zannetmiyorum. inat için, koltuk için aday olunmaz. recep başkan çekilirse kendisine ve Bursaspor'a iyilik yapmış olur. her zaman saygıyla hatırlanır.
    • serkann1963  
    12 Mayıs 2015 | 11:14
    bence timur noyan olmalı batalla gelmeli sonrada şampiyonluk
    • MK  
    12 Mayıs 2015 | 11:05
    Üç adayda Bursaspor gibi şampiyon olmuş bir kulübü yönetecek düzeyde değiller.Burada kötünün iyisi seçilecek.Bence Bursaspor başkanında 3 kriter olmalı.1.Bursasporlu olmak 2.Samimi ve dürüst olmak.3.Yerel ve ulusal düzeyde(TFF,Devlet,MHK,İş dünyası) etkin ve iyi ilişkileri olması.
    Bu kriterlerin üçünü de karşılayan aday maalesef yok.
    • karamürsel  
    12 Mayıs 2015 | 10:54
    arkadaşlar yalvarayıyorum bu kulubü recep gibi adamlara bırakmayınız

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR