KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Badu imzaladı!

03 Ağustos 2017 | 14:00

5 yorum

7973 okunma

İtalya'nın Udinese takımından 1 yıllığına kiralık olarak transfer ettiğimiz Ganalı orta saha oyuncusu Emmanuel Agyeman Badu Özlüce Tesisleri'mizde taraftarımızın da katıldığı törenle sözleşme imzaladı.

İmza törenine Başkanımız Ali Ay, Finansal Yapılanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Pulat, yönetim kurulu üyemiz Hasan Parlakay ve taraftarlarımız katıldı. Başkanımız Ali Ay imza töreninde yaptığı açıklamada, "3 haftadan beri büyük uğraşlardan sonra Badu ile anlaştık. Bu bizim 4. transferimiz. Arkası inşallah gelecek. Bu sene herkese iyi bir Bursaspor izletmek için bunları yapıyoruz. Geçen sene travma geçirdik bunu tekrar yaşamamak için iyi transferler yapmaya iyi topçular getirmeye uğraşıyoruz. Çok şükür anlaştığımız bütün transferler nokta atıştı. Gelecekler de öyle olur inşallah ve başarılı bir sezon geçiririz. Badu'ya da hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın diyorum" şeklinde konuştu.

Yeni transferimiz Badu ise, "Öncelikle geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Başkana konuşması için teşekkür ederim. Aynı zamanda Udinese başkanına da teşekkür etmek istiyorum. 7 senedir oradaydım ve ayrılmak benim için zor oldu. Hocaya da teşekkür ediyorum bana inandığı için. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma en iyi şekilde çalışacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun "Türk futbolu hakkında neler düşünüyorsun?" şeklindeki sorusuna Badu, "7-8 senedir Gana milli takımı ile oynuyorum Türkiye ile maç yapmıştık. 2-2 berabere kalmıştık. Burada Akaminko ve Onazi ile konuştum. Bursaspor kaptanı Batalla ve Ekong'u tanıyorum, onlarla görüşme şansım oldu. Umarım bizim için çok güzel bir sezon olur" diye yanıt verdi.

Bir basın mensubunun, transfer çalışmaları ile ilgili sorduğu soruya ise Başkanımız Ali Ay, "Biz çok uğraş veriyoruz. Sabah erkenden kulübe geliyorum ve sürekli toplantı halindeyiz. Hocamız ve scout ekibi ile birlikte değerlendiriyoruz. Hep beraber bir futbolcu üzerinde mutabık kaldıktan sonra o futbolcu üzerinde yoğunlaşıyoruz. 3-4 transferimiz daha olacak. Hocamızın özellikle belirttiği 6 numara ve sağ bek öncelikli istekleri. Kanat oyuncuları ile ilgili de çalışma yapıyoruz. Hafta sonuna kadar çoğu şey belli olacak diye düşünüyorum. Sezon başına kadar hepsini yetiştirmeye çalışacağız. Bursaspor'un menfaati için uğraş veriyoruz" şeklinde yanıtladı.

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    04 Ağustos 2017 | 14:36
    hayırlısı olsun fakat hala ligin en zayıf takımıyız.
    • vertblan  
    03 Ağustos 2017 | 22:37
    Baskan sanki dunya capinda bi oyuncu almis gibi poz veriyorsun
    alttarafi kiralik bi oyuncu hic opsuyonu yok yazik senide birileri belli
    Gaza getirmis sakal indiren indirene hani ders cikarmisdin noldu?
    • BayBursaspor  
    03 Ağustos 2017 | 19:02
    -1
    fernandao gibi parlar sonra istanbul'a veya trabzona gider. En olmadı kayseri 500 bin euroya alır.
    • AXOR  
    03 Ağustos 2017 | 16:48
    Sene sonu kongre var zaten aday olamaz badu yu sirf tepkiler yuzunden kkiraladi aslinda badu burda yildiz olur seneye en az 10 milyon eroya satardik kulube para kazandirirdi ali ay bu sezon idare edeyim seneye harman demistir
    • vertblan  
    03 Ağustos 2017 | 13:51
    10
    sanki satin aldik kiralik degilmi bu adam ?
    yarin FERNANDO gibi arkasindan bakariz ben sevdim eller aldi hesabi:

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR