KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''Anlaşma yok''

27 Nisan 2013 | 09:06

7 yorum

6326 okunma

Bursaspor yönetimi Avrupa kulüplerinin kıskacında olan Enes Ünal için 10 Mayıs'ı iple çekiyor.

 14 gün sonra yıldız oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalamak istediklerini belirten kulübün Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman, "Herhangi bir anlaşma söz konusu değil" dedi.

Bursaspor'un 16 yaşındaki genç yıldız adayı Enes Ünal, Almanya'nın "Bundesliga" ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın resmi teklifiyle yeniden gündemin zirvesine oturdu. Yeşil beyazlı takımın altyapısında oynadığı futbol ve attığı gollerle Avrupa ekiplerinin dikkatini üzerine çeken genç golcü için önceki gün Bursa'ya gelen Alman ekibinin yetkilileri Özlüce Tesisleri'nde Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmüş, görüşmede kulübün Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Kocaman, Teknik Menajeri Süha Sidal, Enes'in babası Mesut Ünal ve menajer Batur Altıparmak da hazır bulunmuştu. Bu görüşmenin ardından taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

GİTMEMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Enes'in son durumu hakkında YENİ DÖNEM'E açıklamalarda bulunan Bursaspor'un Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Kocaman ise herhangi bir anlaşma söz konusu olmadığını söyledi. Borussia Mönchengladbach yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Kocaman, "Futbolcuya teklif gelirse mutlaka görüşmek zorundayız. Bunun için görüşüyoruz ama kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Alman yetkililer ile de görüştük. Ancak herhangi bir anlaşma söz konusu değil. Gitmemesi için uğraş veriyoruz. Görüşme var ama anlaşma söz konusu değil" dedi.

14 GÜN SONRA 16 YAŞINDA

Borussia Mönchengladbach dışında 3-4 kulüpten daha teklifler olduğunu vurgulayan Kocaman, "İsim belirtemiyorum şuan için ama teklifler var. Aile Enes'in yurt dışına gitmesini istiyor ama tabii ki ailenin istemesiyle de bazı şeyler olmuyor. Karşılıklı olması lazım her şey. Ama sağ olsun babası Mesut Ünal da Bursaspor'un yanında olmuştur. Sıkıntı yok" dedi. Kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu statüleri gereği Enes Ünal ile henüz profesyonel sözleşme imzalayamazken, 10 Mayıs'ı iple çeken yeşil beyazlı yönetimin tek isteğinin 14 gün sonra 16 yaşına basacak yıldız oyuncu ile resmi sözleşme yapmak olduğu öğrenildi.

Borussia Mönchengladbach'ın transferi için resmi teklifte bulunduğu Enes Ünal'ı Alman ekibinin yanı sıra Chelsea, Juventus ve Santos gibi dev kulüpler de kadrosuna dâhil etmek istiyor.

 Ozan DEMİR / Yeni Dönem Gazetesi

    • ender  
    28 Nisan 2013 | 15:05
    bu ülkede yıldız yetişmezmiş, enes avrupaya gitsinmiş. madem hiç dünya yıldızı yetişmedi bu ülkede, kalsın da ilk olsun. Türkiye yıllardır forvet yetiştiremedi enes hem uzun boylu hem hızlı hem ayaklarına hakim şu an bile koysan oynar mili takımda. Bursa da Türkiyenin ilk dünya yıldızı ol Enes!!!
    • eymen  
    27 Nisan 2013 | 14:37
    lig 2 nciliğine ve şampiyonlar ligine oynarken camiayı karıştırma işini üstlenen sözde Bursa gazetesini almayın,aldırmayın
    • dinobaggio  
    27 Nisan 2013 | 14:15
    Bursaspor açısından bakarsak enes'i takımda tutmak şart fakat bir de enes açısından bakalım kim gitmiş daha önce Bursadan avrupa'da büyük bir takıma , hocası demiyor muydu enes diye bir topçu var ben tanımıyorum ama avrupadan teklif gelmiş diye bu ortamda yıldız olmak çok zor enes profesyonel olunca kaç kişi formayı giyeceğini düşünüyor kesin pinto gibi adamlar yüzünden bu çocuk alt yapılarda sürünecek ben gitmesi taraftarıyım gitsin ve Bursa'yı avrupada temsil etsin biz de onu alkışlayalım yoksa Türkiyede büyük futbolcu olmak çok zor.
    • ufuk başar  
    27 Nisan 2013 | 12:32
    iyi futbolcu olmak için illa yurt dışı şart değil bence önceden olsaydı eyvallah ama şimdi Bursasporumda bunu karşılayabilir bunca yıdır emek sarfedilen yıldız adayı bir futblcumuzun kaymağını yemeden gönderilmesine karşıyım ben arkadaşlar gitsin ama önce biz bakın ardaya nihata aklıma gelmiyor iş futbolcuda biter bence çalışşın kendini geliştirsin alfred ndaye avrupadan mı ing ligine gitti bize geldi geliştirdi kendini ve gitti iş budur bence kesinlikle kalmalı diye düşünüyorum
    • stiwh hido  
    27 Nisan 2013 | 11:34
    enes abicim sakın Bursamızı satma giderken kapıları açık tutki sercan halan volkan yengen gibi olma koçum benim
    • mert can  
    27 Nisan 2013 | 11:06
    enes'le uzun sözleşme yapmak yıldız transferi ile eş değerdir. yönetim enes'in ailesini ikna etsin bu işi bitirsin artık. bekliyoruz
    • ölümüne bursaspo  
    27 Nisan 2013 | 11:03
    enes bizimdir .aşakları sizindir

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR