KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ağabeylerimizin isimleri yaşayacak

11 Mart 2016 | 20:07

5 yorum

9175 okunma

Abdülkerim Bayraktar ve Fehmizat Bayraktar kardeşlerin isimleri artık stadyumda yaşayacak.

1993 yılında Mardin'de vatani görevini yaparken şehit düşen Abdülkerim Bayraktar ile geçen yıl 11 Mart'ta vefat eden kardeşi Fehmizat Bayraktar'ın isimleri, yeni stadyumumuzun kapısına verildi. Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki efsane dostluğun mimarı olan Bayraktar kardeşlerin anısını yaşatmak adına Güney Tribünü'nde bulunan kapıya verilen isim bedelini de, bu özel durum nedeni ile Yönetim Kurulumuz karşıladı. Açılışa Başkanımız Ali Ay, 2.Başkanımız Ali Ademoğlu, Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Turan, Gayrimenkul ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Arslan, Abdülkerim ve Fehmizat Bayraktar'ın ailesi ve taraftarlarımız katıldı.

Bursaspor'un sahibinin taraftar olduğunu ifade eden Başkanımız Ali Ay, "Bizim taraftarımızın simgesi, çok sevdiği şehit Abdulkerim ve kardeşi Femizat Bayraktar kardeşler hakkın rahmetine kavuştu. Bizim sembolümüz olan bu arkadaşlar için taraftarlarımız kendi arasında para toplayıp, Teksas tribünün olduğu kapıya isimlerini vermek istemiş. Bizde, 'böyle bir şey olmaz. Yönetim olarak bu durumu biz üstleniyoruz, parasını da biz vereceğiz' dedik. Bizden önceki yönetimler bedavacılığa alışmış. İnşallah bizden sonraki yönetimler de vermeye devam eder" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLALIM"

Ankaragücü ile uzun sürelerdir dostluklarının olduğunu belirten Başkanımız Ali Ay, "Bu dostluk ilelebet devam edecektir. Bunu da sağlayan iki tane rahmetli kardeşimiz. Bu kapıya onların isimlerini vermek yakışırdı. Bu kardeşlerimizi bugün rahmetli olmasaydı küfre kesinlikle karşı olacaktı. Eğer kemikleri sızlasın istemiyorsanız, bu kapının devam açık olmasını istiyorsanız, haklı veya haksız küfür olayını kaldırmamız lazım. Bursaspor'u seven bu şekilde davranmak zorunda. Aksi takdirde yöneticilerin katkılarıyla bu işler olmaz. Bursaspor bu yüzden çok büyük paralar kaybediyor. Bütün taraftarlar bize gelip destek olsunlar. Bu stadyumu daha dolduramadık. İnşallah Antalya maçından da galip geliriz. Ardından Kasımpaşa maçını bu stadyumda 45 bin kişi ile oynamak istiyoruz. Bütün Türkiye'ye örnek olalım. Küfürsüz tezahüratlar, atkı şovlarımızla bütün Türkiye'ye Bursaspor'un ne olduğunu gösterelim" şeklinde konuştu.

Başkanımız Ali Ay'ın açıklamalarının ardından Abdulkerim ve Fehmizat Bayraktar kardeşlerinin ismini taşıyan kapının açılışı yapıldı.

 Bursaspor.org.tr

    • Antibizans  
    12 Mart 2016 | 19:47
    Teşekkürler sayın başkan. böyle devam ederseniz bir kapıda da sizin adınız olacak. Bu arada şampiyon baskanimizin adı da verildi mi bir yere?
    • ahmetu.  
    11 Mart 2016 | 23:24
    Çok güzel hareketler fakat estetiğe de önem verilmeli. Bu şekilde Paint'ten çıkartılmış gibi olmamalı. Cazip olmalı ki tüm kapıların isim hakkı satılabilsin. Ayrıca biletlerin üzerinde giriş kapısı için G6 değil de G6 Abdülkerim-Fehmizat Bayraktar yazmalı.
    • Genç Timsah  
    11 Mart 2016 | 22:24
    13
    Teksas trübün liderleri neden gelmemişler ki ?Selim,Çiko,Darko,Kolsuz Mehmet vs.. Fehmi abi ile tanışıyorlardı ...
    • ınegolluler  
    11 Mart 2016 | 21:44
    10
    baskan ve arkadaslarına sonsuz tesekkurler
    • engobe16  
    11 Mart 2016 | 20:47
    14
    yönetimden alkışlanacak ve unutulmayacak bir hareket. bravo

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR